Forskjell mellom versjoner av «FBI»

2 331 byte lagt til ,  6. jan. 2010 kl. 14:13
m
Tilbakestilte endring av 84.49.235.18 (diskusjon) til siste versjon av Airforcer12
(Erstatter siden med «FBI Alle er sa dumme de tror de er sa kule men egenklig prostituerte. DE og CIA gar ikke pa jobb men sjekker damer. Det vet jeg har vart har sett det.»)
m (Tilbakestilte endring av 84.49.235.18 (diskusjon) til siste versjon av Airforcer12)
{{Bilde}}
FBI
 
Alle er sa dumme de tror de er sa kule men egenklig prostituerte.
FBI er en verdensomdekkende organisasjon. De er elsket, hatet og fryktet i alle verdens fjerne og nære land, og de huker inn tusenvis (mer korrekt tall: 0,0001) av kriminelle hver dag! FBI står for (som alle vet uten tvil, så klart, opplagt) Female Body Inspectors.
DE og CIA gar ikke pa jobb men sjekker damer. Det vet jeg har vart har sett det.
 
 
== Hvem er de, og hva gjør de? ==
 
 
FBI sørger for at du kan leve trygt ved å filme personer som har driti seg ut ved kjøp av ett-eller-annet, deretter filme personene som solgte produktet til de såkalte "idiotene". Budskapet vises så på den internasjonale, verdenskjente, kritikerroste, oscar-vinnende kanalen TV2. I noen tilfeller (rundt 80 %) har innslagene ingen effekt, ved siden av at de stakkarslige innkjøperne har fått vist hele verden hvor lettlurte de er.
 
 
== FBI-agenter ==
 
 
Det er flere verdenskjente fjes på agentlisten til FBI. Dette er fordi organisasjonen har det som en vane å ansette de mest trendsettende, hotte, internasjonalt elskede megastjernene i verden. Noen av de mest kjente av disse superkjendisene er Klaus Hagerup, Gunnar Stålsett og Fredric Riis Johannsen. Disse er mest kjent som middelmådig barneforfatter, tidligere biskop og oljeminister, men de er i all (supermegaultraüber)statshemmelighet agenter i FBI. Hvis noen dokumenter som kunne bekrefte dette noensinne ble funnet av utenforstående, ville de selvdestrueres ved øyenkontakt, så ta noen steg tilbake mens PC’en din blåses til himmelen.De kommer ofte inn i stringtruser og bikinier. Redskaper politi KØLLE
 
== Takketaler til FBI ==
 
 
De svært mange (15-20) personene som FBI med suksess har hjulpet har ofte lagt igjen en liten takketale. Her er noen utdrag fra noen av dem.
 
{{Sitat|Jeg må bare bøye meg i støvet for FBI. Uten deres hjelp hadde jeg aldri fått saksøkt den lille **** for alle pengene hennes da hun glemte å legge til en skje til isen min|Ismannen om FBI}}
 
{{Sitat|Takket være dem fikk jeg pengene mine tilbake for det mis-informerende kartet. Jeg forstod først det var noe galt da hæren min befant seg på Atlanteren isedenfor i Irak!|George W. Bush om FBI}}
 
{{Sitat|FBI har gjort mye for meg. Fra nå av kjøper jeg ikke mer gaffateip fra den butikken igjen!|MaGyver om FBI}}
 
== FBI-forvirrelser ==
 
 
Det er mange som har tatt grove feil når det kommer til hva FBI står for. Vanlige mistolkninger er Female Body Inspectors, Futile Bullshit Investigation, Federal Breast Inspectors og Federal Bureau of Investigations.
 
[[Kategori:Foreninger og lag]]
deletion, oversight, rollback
16 941

redigeringer