Forskjell mellom versjoner av «Brukerdiskusjon:Sindre Bruset»

(retting)
Og, '''at Wikia tjener penger''': ja: listen to me: det syns jeg '''er riktig'''! Hva med Carlb da? '''Er det bedre å betale Carlb Austin Bennett for at du jobber?''' Skal noen ''ta penger fra noen siden de jobber i et vanlig yrke'', rørlegger, ingeniør, journalist, slik som ''Carlb Bennett gjør''?! [[Bruker:Sindre Bruset|Sindre Bruset]] 17. des 2009 kl. 17:31 (UTC)
:Hahahaha hvem har lurt deg til å betale for å bruke Ikkepedia? --{{Bruker:Trubadurix/sig}} 17. des 2009 kl. 17:35 (UTC)
::Grammatikken min kunne ha gått bedre ja, men ikke slik at jeg ikke kan norsk. Jeg tror ikke at én "utlending" kan så jævlig god norsk etter å ha studert ingen slags språkkurs som jeg. Argumentet om rettskriving som du oppgir er veldig off-topic og er et argument ad hominem (latin, å ja... et sprak som du ikke kan, sorry). 1-0 for Henning.
::Og... veldig opplysende: jeg betaler '''ingen'''! Oisann! Ble du forbauset nå? Var du? Han Carlb gjør alt helt gratis og får fra ''få'' bidragsytere litt penger. Men den største delen betaler han selv, og det visste du ikke.
::Du Sindre, du er blind! {{Bruker:CartoonistHenning/Sig}} 17. des 2009 kl. 17:48 (UTC)
Byråkrater, IP-kontrollører, deletion, emailconfirmed, oversight, rollback, Administratorer
6 292

redigeringer