Forskjell mellom versjoner av «Forum:Borte?»

379 byte lagt til ,  16. aug. 2009 kl. 15:33
ingen redigeringsforklaring
::::Hehe, ja akkurat det er ganske slitsomt. Å måtte sjekke alle utropsteikna. Men det virker eigentleg som at det berre er eg som gjer det. Men, men. Det går no bra lell. -{{Bruker:Paddekaka/sig}} 15. aug 2009 kl. 11:51 (UTC)
:::::Alle kan gå lei av å gjøre det samme hele tiden og dermed ta pauser over lengre tid. Er sjeldent noe problem i det. Dessuten kan de som ikke er admin gjøre bortimot det samme som de som er admin forutenom å slette artikler og banne brukere, men det er ikke noe problem i det siden vi som ikke har slike rettigheter fortsatt kan merke tråder som dårlige og indikere at brukere/ip-er burde blokkeres. Dessuten er trafikken her på ikkepedia såppas liten at det ikke er noe problem å ta unna driten som kommer ;) Men må samtidig innrømme at det er fortsatt uvant for meg å ikke ha de ekstra rettighetene admins har siden jeg har vært admin på de fleste wikier jeg har vært aktiv på--{{Bruker:Howie/Sig}} 15. aug 2009 kl. 12:30 (UTC)
: Jeg prøvde å skrive om mitt nye favorittband [[XTC]] nå nettopp, men fikk serverfeil.. og go'morn alle sammen! --[[Bruker:Sosekopp|<span style="color: #DD0000">Sosekopp</span>]]<small>&nbsp;<u>[[Brukerdiskusjon:Sosekopp|<span style="color:#DD0000">Snakk</span>]]&nbsp;</u>[[Spesial:Listadmins|<span style="color: #DD0000">Admin</span>]]</small> 16. aug 2009 kl. 15:33 (UTC)
rollback
913

redigeringer