Forskjell mellom versjoner av «Forum:Nytt forsøk»

1 087 byte lagt til ,  1. aug. 2009 kl. 10:38
ingen redigeringsforklaring
 
Sett bremsene på foreløpig. Kan være det plutselig dukker opp en norsk server. --{{Bruker:Trubadurix/sig}} 1. aug 2009 kl. 03:34 (UTC)
 
:Som jeg sa, jeg venter på svar enda. Det står ikke fast om det går. Hvis det ikke går, skal jeg si fra. Men hvis det går skal jeg spørre om han [http://oncyclopedia.net/wiki/Gebruiker:Hedz0qxz Hedz0qxz] kan blande seg inn i diskusjonen. Slik at han kan svare på deres tekniske spørsmål, fordi jeg har ingen peiling om servere og greier. Jeg håper egentlig at det går: Ikkepedia skal få nye og flere funksjoner mer enn før og den utseende nettsiden skal bli helt uberørt.
:Serveren funker på alle styreprogrammer, hvis det er et svar.
:Oncyclopedia er blitt installert på serveren før, så MediaWiki fungerer med meg som har windows. Jeg tror ikke at det er et problem.
:Den som vet mye om wikikonfigurasjon og slikt kan spørre om en ftp-account, men det er mange (fire stykk tror jeg) som holder på å forbedre serveren.
:Han Hedz0qxz samarbeider med to karer til og det er deres "private" server. Men jeg skal be ham å blande seg inn i denne diskusjonen (OBS: engelsk!).
:Så jeg venter på svar enda | {{Bruker:CartoonistHenning/Sig}} 1. aug 2009 kl. 10:38 (UTC)
Byråkrater, IP-kontrollører, deletion, emailconfirmed, oversight, rollback, Administratorer
6 312

redigeringer