Forskjell mellom versjoner av «Forum:Nytt forsøk»

830 byte lagt til ,  31. jul. 2009 kl. 20:10
ingen redigeringsforklaring
(skal diskutere videre senere)
:::::Hva skal man med sydentur når man har tropevær der man er? (dvs: Ofoten/Nordre Nordland). Back to tema, var noe slikt som cartoonist nå kom med, jeg hadde håpet på. Man er nemlig avhengig av at en eller noen ildsjeler har slikt utstyr som de er villige til å dele med andre, fordi som sagt, er det dyrt å kjøpe det;) Og la meg gjette, det er en server med linux vennen din har cartoonist? Har svært dårlige erfaringer med å kjøre wikier på Win-servere. Det gikk en viss vei for å si det slik...--[[Bruker:Howie|Howie, Månedens ikkepedianer Juni 2009]] 31. jul 2009 kl. 19:48 (UTC)
::::::Nei da, det er ikke han ;) Det er noen nederlendere jeg snakker om. Han linux-karen og jeg er både belgiere :) Jeg vet ikke hvor stor den er, men den er i all fall ikke kommersielt og ikke så stor som de serverne fra Carl. Det står bare 1 wiki, den nederlandske Oncyclopedia, på servern. Tror at det skal bli ikkepedia.net da den blir transportert. Vet det ikke sikker. Men jeg får bare vente på svar. Kanskje andre nederlendere kan blande seg inn i forummet her, men vi får se. Nå skal jeg se på tv. Sjølsagt gir det håp! Mye bedre en Wikia ;) {{Bruker:CartoonistHenning/Sig}} 31. jul 2009 kl. 19:52 (UTC)
::::Hvem er denne herr Hedz0qxz? Hva slags server er det han driver, sin private? Hva skjer når han <s>blir overkjørt av trikken</s> ikke gidder mer eller går tom for penger? Det koster tross alt en god del tid og penger å drive en server eller tre med stor båndbredde. Hva når det oppstår driftsproblemer, har vi noen som helst rettigheter overfor han/de som drifter server/nettverk? Neppe, hvis det ikke betales noe for det. Hva med nye versjoner av ditt og datt? Beklager, men dette har jeg lite tro på før vi vet mer. (Wiki på Windows Server går greit nok, men det er nok ikke designet for det, nei) --[[Bruker:Jaf|Jaf]] &nbsp;<span style="font-size: 0.7em; color: blue;">(IP [[Spesial:bidrag/127.0.0.1|127.0.0.1]] hacked by [[Kan_dem_Hacke_deg_med_din_Steam_ID_%3F|Steam ID]])</span> 31. jul 2009 kl. 20:10 (UTC)
7 385

redigeringer