Forskjell mellom versjoner av «Forum:Nytt forsøk»

624 byte lagt til ,  31. jul. 2009 kl. 19:52
skal diskutere videre senere
(skal diskutere videre senere)
::::Nei, sjølvsagt ikkje. Men sydenturen kunne me vel trengt likevel - det har jo ikkje vore bra ver denne ferien, i alle fall ikkje på Vestlandet/Hjørring/Oslo, der eg har oppholdt meg... Men kva slags server er det nederlendarane har, herr Cartoonist? Dette var jo ein god idé som gir håp. -{{Bruker:Paddekaka/sig}} 31. jul 2009 kl. 19:37 (UTC)
:::::Hva skal man med sydentur når man har tropevær der man er? (dvs: Ofoten/Nordre Nordland). Back to tema, var noe slikt som cartoonist nå kom med, jeg hadde håpet på. Man er nemlig avhengig av at en eller noen ildsjeler har slikt utstyr som de er villige til å dele med andre, fordi som sagt, er det dyrt å kjøpe det;) Og la meg gjette, det er en server med linux vennen din har cartoonist? Har svært dårlige erfaringer med å kjøre wikier på Win-servere. Det gikk en viss vei for å si det slik...--[[Bruker:Howie|Howie, Månedens ikkepedianer Juni 2009]] 31. jul 2009 kl. 19:48 (UTC)
::::::Nei da, det er ikke han ;) Det er noen nederlendere jeg snakker om. Han linux-karen og jeg er både belgiere :) Jeg vet ikke hvor stor den er, men den er i all fall ikke kommersielt og ikke så stor som de serverne fra Carl. Det står bare 1 wiki, den nederlandske Oncyclopedia, på servern. Tror at det skal bli ikkepedia.net da den blir transportert. Vet det ikke sikker. Men jeg får bare vente på svar. Kanskje andre nederlendere kan blande seg inn i forummet her, men vi får se. Nå skal jeg se på tv. Sjølsagt gir det håp! Mye bedre en Wikia ;) {{Bruker:CartoonistHenning/Sig}} 31. jul 2009 kl. 19:52 (UTC)
Byråkrater, IP-kontrollører, deletion, emailconfirmed, oversight, rollback, Administratorer
6 309

redigeringer