Forskjell mellom versjoner av «Forum:Nytt forsøk»

222 byte lagt til ,  31. jul. 2009 kl. 12:37
ingen redigeringsforklaring
::::::For det første, ja uncyclopedia er et wikia prosjekt. Det ser man på url-en som er uncyclopedia.'''wikia'''.com. For det andre, grunnen til at uncyclopedia ikke har samme oppsett som de andre wikiprosjektene til wikia er at uncyclopedia opprinnelig ikke var et wikiaprosjekt, men da uncyclopedia trengte større og kraftigere servere for å ta unna trafikken, tilbød wikia å ta seg av den delen samtidig som uncyclopedia fikk beholde sitt gamle design.
::::::Hovedforskjellen mellom wikia's prosjekter og andre wikier, er at wikia's prosjekter er finansiert med reklame, og blir vi innlemmet hos wikia, er det en garanti om at vi vil få reklame også her på ikkepedia. Dessuten, ''kan'' vi komme til å bli tvunget til å bytte over til oppsettet wikia bruker på sine wikier. Jeg synes det ser grimt ut iallefall. Det kan også tenkes at de vil stille andre krav jeg ikke kjenner til også. Det eneste positive vil være at man vil ha en stabil og sikker oppetid, og null problemer med servere. Men likevel er jeg personlig i mot å bli innlemmet i wikia--[[Bruker:Howie|Howie, Månedens ikkepedianer Juni 2009]] 31. jul 2009 kl. 12:05 (UTC)
:::::::Viss me får lov til å behalde det oppsettet som me har no, så har eg ikkje så alt for mykje imot wikia, men eg vil absolutt ikkje der viss me må bli blå! -{{Bruker:Paddekaka/sig}} 31. jul 2009 kl. 12:37 (UTC)
deletion, oversight, rollback
16 941

redigeringer