Forskjell mellom versjoner av «Leieboerforening»

7 byte lagt til ,  13. aug. 2009 kl. 20:27
m
ingen redigeringsforklaring
m
Leieboerforening (ofte misvisende kalt husleieforening) organiserer de galeste og mest fryktinngytende leieboerne gjennom å tilby moralsk støtte og et utvalg ufine triks for å lure snille og vennligsinnede utleiere. Leieboerforeningene har gjennom en årrekke uviklet en omfattende verktøykasse av skitne triks - fortrinnsvis slik at utleierne sitter igjen med store økonomiske problemer etter selv bagatallmesiigebagatallmessige krangler. En av spesialiteten er å få leieboere som er kastet ut - kastet inn igjen og fortrinnsvis med hjelp av politiet[[politi]]et.
 
[[politikk|Politisk]] hevder Leieboerforeningen at det kan være smart å leie bolig framfor å sette seg i en eviglang gjeldsforpliktelse til en privatbank!!. Det foregår også en konstant ordkrig mot Huseiernes Landsforbund og dens leder Peter Batta, som organiserer utleierne.
 
EksistererEksisterende leieboerforeninger i Oslo ([http://www.leieboerforeningen.no] og [http://www.okl.no]) og i Bergen ([http://www.leieboerportalen.no]. Bergenserne er som vanlig kjent for å være de mest ytterligående.
 
 
 
{{Bilde}}
{{Grønske}}
deletion, oversight, rollback
16 941

redigeringer