«Har vi ikke mer spenol så må vi nesten kjøre på til vi begge gråter»

- Jan Thomas om spenol

«Æsj!»

- Tilfeldig fjortisjente om spenol

«Spenol? Jeg skal vise deg spenol jeg!»

- Lars Monsen om spenol

MacGyver fant opp dette stoffet i 1994, må ikke forveksles med fuktighetskremen for nymfomane, kalt sperm.

Spenol er en tyktflytende konsistens, som befinner seg som nr. 489 i det periodiske system, sammen med bl.a. elgmøkk. (Elg: Elg Elg Elg Elg Elg. Ost Elg? Elg.)

Advarsel

Millitært materiale, forbudt for sivile

OpprinnelseRediger

Spenol ble ved et uhell oppfunnet av MacGyver som egentlig skulle lage glidemiddel for å felle Bill Clinton i 1994. Det kan ganske enkelt snekres sammen ved hjelp av hyssing, Gaffa-teip og litt kebabheliumnitroksid. MacGyver har uttalt at Spenol ikke måtte komme på det offentlige marked da det kunne forveksles med solfaktor. Han fryktet konsekvensene hvis lubne kvinner i overgangsalderen skulle smøre seg inn i Spenol på badestrender.

 
Spenol behandlet korrekt. Legg merke til det syrefaste materialet som brukes.

BruksområderRediger

Man kan bruke spenol som Basenøytraliserende ved ph-verdier over 114. Stoffet er en sterk syre, og det bør oppbevares utilgjengelig for sivilt personell. Man har bl.a. brukt stoffet i vaniljecola, men dette viste seg å være lite vellykket.

Spener og jur er flotte områder der Spenol kan påføres. En vellykket parringsakt starter gjerne med en mann som påfører (i store mengder) Spenol på enten en spene eller et jur. Juridisk avdeling ved Spenolfabrikken anbefaler derfor bruk av kondom.

Advarsel

Ekstrem Ph-verdi

Michael Jackson og spenolRediger

Michael Jackson har kjøpt opp rettighetene til Spenol. Disse fulgte med da han kjøpte opp Beatles, og det var vel egentlig derfor popkongen kjøpte drittmusikken. Han hadde store forventninger, men ble svært skuffet da det viste seg at nesen begynte å falle av etter bruk av denne substansen. NASA fikk til slutt copyright på stoffet gratis av Jackson.