«Jeg sa en smule, ikke et helt brød

- Øystein Sunde om smuler

Smuler (fra latin smulus luguburus ordanticus, "tilfeldig stjerne") likner på små, uskyldige brødbiter, men er... vel...


OpphavRediger

Smulene kom til jorden samtidig som Adam og Eva. De oppstod først og fremst som små lysdioder, men forandret sitt ytre og fikk jobb som brød-spioner når Jesus lagde brød i år 23 e.kr. Siden den dag har de vært overvåkningsfunksjonen til gud, mest utredt blandt de lugubre tørre brødene alle nordmenn og nord-kvinner spiser hver dag. Smulene har et utseende som ligner en liten stjerne og finnes i psyko-hard eller puse-myk versjon. Alt ettersom ligge, sitte og stå- tiden til brødet. Fargen kan være fra mugg-blå til lysebrun og mørkebrun og symboliserer livet på godt og vondt. Tanken bak smulene er at de sjeldent blir spist opp. Dette gjør at søstrene Gud og Hercules kan se på utviklingen av "humanticus roterius" ,altså mennesket, i deres spisetid. Dette er for å følge opp den daglige tilstanden til nordmennene og nord-damene, i og med at de kommer fra den svært umodene og ustabile dinosaurus rex.

HjelpereRediger

Inni smulene finnes det som oftest V.I.B.F (Very Important Banan Flue), det er disse som vedlikeholder dekningen i smulene og holder de rene for flass. Uten V.I.B.F og smulene hadde ikke søstrene fått et innblikk i vår hverdag, noe som hadde gitt fatale konsekvenser. For hvordan er det mulig å spå været- om ikke brødet feller av smuler? Det er helt umulig. Nettopp fordi smulene er koblet med natriumtriglyserid, jod 45+ folat og den hardcore E231.

LivsløpRediger

En smule kan oppbevares tørt i hele 5 uker, og bare 25 min i fuktige omgivelser. Dette er fordi V.I.B.F omdannes til gale og voldelige vortesvin i det fuktigheten intrer. Derfor har de fått streng beskjed om å holde hodet kaldt i vanndannede/bløte situasjoner og selvdestruere smulen på kjappest mulig tid. Dette for å opprettholde kvalitetsopptakene i smulen og få de sendt til Gud & Hercules, før galskapen intrer. Det finnes ikke noe viktigere enn strenge vedlikeholdskrav og sikkerhetsrutiner i en smule, og dette vet V.I.B.F'ene svært godt.

Utfordringer i fremtidenRediger

Den siste tiden har V.I.B.F (very important banan flue) og smulene kjempet for å overleve blandt alle de trendsettende lavkarbodiettene. Doktor Phil ble derfor skapt i et forrykende tempo og satt på oppdraget "Lage Lavkarbobrød", Slik at smulenes levetid kunne opprettholdes. Opdraget har lykkes så langt, men en kan aldri vite om ikke fruktdietten, skinny bitch dietten eller blodtypedietten vil ødelegge for smulenes fremtid. Hjelper derfor nordmennene og nord-damene til ved å forflytte brødsmulene fra sitt hjem til andres hjem, Så lover G & H at grønn stær i ung alder, mildtbrann eller dødelig medistinalt emfysem ikke vil bli noe problem for den kommende generasjonen.

    Denne artikkelen trenger å forbedres  
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.