Smør-krisaSmør-krisaRediger

Smør-krisa er en tidsperiode fra 1843-1915-tallet. Den ble særlig utbredt i de sør-øst-vestlige-nord-delene av Japan. Krisen rammet både kvinner og barn, pærer og busser. Den rammet også landets president svært svært hardt. Krisen gikk ut på at smøret i landet ble erstattet med baconfett. I og med at 97,23% av japans befolkning er plante-etere, og de to resterende prosentene er heroin-misbrukere og like smarte personer, gikk det sterkt utover plante-eterne som ikke kunne spise ting med bacon-flavor. Dette er på grunn av deres veldig pessimistiske religion, som mener at man skal be minst 671,325 ganger i løpet av en dag, vendt mot Jupiter.

OprinnelseRediger

Smør-krisa oppstod opprinnelig i Hiroshima i Japan, hvor det var Buddhaer som spiste opp alt smøret, for å opprettholde størrelsen. Hvis en Buddha var så uheldig å tråkke på en mine, så ble det fest i byen fordi gatene ble fylt med fett, som borgerne kunne fråtse i.

Baconfettet som smøret ble erstattet med, var lagd av saften fra syntetiske olabukser som ble presset ut sammen med mye annet godt. I tillegg var det mye fjortiss-hormoner i fettet.