Sleggefett

Sleggefett er hovedsakelig brukt til å smøre inn slegga med for at pålen, eller hva du nå slår på, skal lettere komme ned i bakken. Sleggefett er vanlig å se blant smuglergodset speiderne har med på leir, og det blir ofte raskt opprettet svartebørs med dette produktet på leirer hvor det passerer tollen.

Oppskriftene på sleggefett er godt bevarte hemmeligheter som kun er kjent blant spesielt utvalgte toppledere i speidernes undergrunnsorganisasjon, og ingen utenforstående har noensinne kunnet hemmeligheten. Det eneste man vet er at det inneholder mye speidervann.

Produktet er egentlig fra Tyskland, og ble best kjent på den store Sclaegerfestivalen i Køln i 1876. Under Andre Verdenskrig tilsatte man sand i sleggefett, som så ble blandet inn i tyskernes sleggefett, via hemmelige agenter. Dette resulterte i mange feilslag.Tyskerne oppdaget dette ved Stalingrad.

Sleggefett er sammen med røykvender den mest ettersøkte gjenstanden i speidermiljøet.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.