Sjøpølse

Som president i foreninga Sjøpølsas venner, avd. Hadsel, har jeg blitt bedt av Ikkepedia om å redegjøre for denne vakre, men sluggete slim-slaskens særdeles suggestive forhold til fenomenet facebook. Når sjøpølsa ormer seg opp på laptopen sin, og fører væske igjennom sine organiserte kanalsystemer, utav den hensikt å vektlegge tastaturets ulike knapper for å oppdatere statusprofilen sin – så er det ikke hvem som helst som får komme på vennelista dens.

Nei, ettersom sjøpølser ikke er av de mest sosiale dyrene, så er det ikke overraskende at de ikke var blant de første som tok i bruk facebook-tjenestens mer avanserte funksjoner. I en undersøkelse som nylig ble foretatt fant man ut at det sjøpølsa helst vil gjøre om dagen er å ligge og slaske seg på havbunnen, lage komiske situasjoner for andre sjøpølser ved å vrenge gjellespalten, samt slikke på en slibrig kalkstein i ny og ne. Det er derfor ikke oppsiktsvekkende at få eller ingen av arten så langt har startet opp egne aksjonsgrupper. Så man er vel litt sånn slapp sjøpølse dersom man ikke henger med, og skaffer seg minst et par titalls venner og bekjente på Nettet.

Når sjøpølsa en sjelden gang tar et tak i sin snerpete pigghud, og prøver seg på ny teknologi, så klør det litt ekstra i ambulakralsystemet når den oppdager at den er blitt slik en suggete sinke på informasjons-highwayen. Så da kaster den seg i gang – med stor fare for at bindevevet stivner fullstendig, samt at endetarmen får i seg så mye sjøvann at den må omdirigere avføringen ut via munndelen. Men det er i og for så vidt ikke noe stort problem for sjøpølsa, da den er vant med å tentakle et stort press.

I framtiden får man bare håpe at det blir litt mer vanlig blant de intellektuelle sjøpølsene å være litt mer mot strømmen; engasjere seg på Facebook. Samt at de andre patetiske virveldyrene og algesugende rygg-kravlerne tar lærdom av disses gode erfaringer og stå-på-vilje.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!