Schnappi.jpg

Schnappi (101-2008) er et kjent kjæledyr og en dopmaskin fra de mørke regnskogene i Sverige.


HistorieRediger

Schnappi ble født under en 70kg tung stein i 101 e.Kr. Hans mor ble drept da han var bare 3 år gammel. Hvem som drepte henne er det ingen som vet. Det gikk rykter om at folk hadd sett Schnappi gå rundt med en blodig øks, men dette er ikke bekreftet. I hele 1907 år har han for det meste levd alene bak et tre og dyrket cannabisplanter og kokabusker. Det hele begynte med at han ble lei av å sitte og vente på at noe skulle skje. Han gikk litt rundt i skogen og fikk øye på noen vakre planter bak et tre. Han bestemte seg for å passe på de plantene, og det gjorde han i mange, mange år. Etter at 10 år hadde gått, begynte han å kjenne sulten. Han tok et blad fra den ene kokabusken og laget et fint, hvitt krystallinsk pulver ut av det. Dette pulveret kalte forbipasserende for kokain, noe han aldri hadde hørt om før. Hans munn hadde ennå ikke vokst ut på denne tiden, så han fant et bambusrør, puttet det oppi pulveret og pustet inn med nesa. Slik startet hans karriere som dopmaskin. Nå er han berømt i flere land. Det sies også at Schnappi var medhjelperen til MacGyver før han ble lomme-kjendis (av Pocket-man TV, eller lommemann TV som det heter på norsk.). Karrieren tok brått slutt da MacGyver nektet å sniffe "den hvite himmelen" som Schnappi kaller det. Den hvite himmelen hadde Schnappi kuttet opp med; en dorull, en kabel-TV, to håndgranater og en appelsin. Noe som førte til store diskusjoner i det kjente 50cent samfunnet.

KarriereRediger

Schnappi er kjent for å være den mest plagsome sanger etter Jesus

Dopmaskinen SchnappiRediger

Han ble verdenskjent og fikk solgt dop til flere millioner folk i løpet av sitt lange liv. Flere av dem er noen av dagens mest kjente personer. Noen av dem er MacGyver og Adolf Hitler. Det var for det meste hasj han solgte, for kokainen trengte han til seg selv. Selv om han ble mangemillionær i ung alder, valgte han å fortsette å bo i regnskogen hos sine verdifulle planter. Schnappi sniffet kokain i 1894 år før han døde av abstinenser (les Artisen Schnappi for å få mer informasjon om dette).det nesten ingen vet er at når han var ung, ble han solgt som prostituert, dette var spesielt jeft for apene.

Artisten SchnappiRediger

Schnappis karriere som artist varte ikke spesielt lenge. Etter 10 uker på VG-lista så ble veldig mange personer lei av den veldig irriterende sangen, og dette førte til at han havnet på listen til den kjente leiemorderen Crocodile Dundee. Tre dager senere rapporterte Crocodile Dundee at Schnappi var død og begravet. Likevel så lever kjæledyret fortsatt i våre hjerter, også hans store hit Die kleine Dopmaschine.