Sandefjord

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


«Hallo Tønsberg!»

- Forvirret rockeband på konsert i Sandefjord

Sandefjord ligger ved sjøen et sted på Sørvestøstlandet og er med sine 340 innbyggere + ordføreren Norges nest største by (i kilo). Byen er mest kjent for å ha innbyggere som kunne snakke med hvaler før i tiden. Nå er det ulovlig å kunne dyrespråk, men Sandefjord huskes fremdeles for sine tidligere bragder. Det er opprettet et eget hvalpratsmuseum som blir mye besøkt. På tross av Skiens humoristikk ringte de Delta Security i kirken.

Et annet veldig kjent landemerke er McDonalds, som er kjent for sine rene lokaler, sunne mat og fungerende ketsjupautomat. Sandefjord har i mange år vært hovedleverandør av økonomisk kriminelle til Norge og verden. Den mest kjente er kanskje Gam-Gam som i årevis drev innførsel av kokain Buggs største og billigste konkurrent: Digg. Digg kostet kun 25 øre og var hovedgrunnen til at (de 42596) barna i Sandefjord på 80-tallet var de desidert mest overvektige i hele Europa. Sandefjord er også kjent for å flest parkeringsvakter per innbygger, der det er 5 parkeringsvakter per innbygger.

Ordfører SamuelsenRediger

Sandefjords ordfører er en sjelden kar man ser. Du finner ham selvfølgelig på forsiden av SB hver dag, men ellers nokså sjeldent. Det er faktisk bare 0,04% sjangs for å møte på ham i parken, og i forhold til den beryktede "BRILLE-mannen" med sine 57%, er Samuelsen med sine usle 0,04% nesten umulig å finne. Ryktene går om at han har blitt fanget av en gjeng banditter, ved navnet "Team Rocket", som visst skal være raskere enn lynet han bor i rådhuset (En liten rød bod på torvet) Rådhuset ble i 2010 flyttet til tivoliplassen.

  • Sandefjords nasjonalrett er kokt klyse.

LandsbystatusRediger

I år 2009 fikk Sandefjord bystatus, etter å endelig ha fått godkjent sitt 99. forslag siden år 1904. En stor og skummel hval gjorde imidlertid at over 50000 mennesker gikk på flukt, og la Sandefjord øde. Da begynte folk å trøstespise. Og litt til. Og enda litt til. Slik gikk det til, at Sandefjordinger ble fryktelig digre.

I dag er byen en av de få byene du får kjøpt hyperpotion og masterball og full restore. De får du kun kjøpt på musikkBØRSEN, nede på hjørnet. Etter å ha kjøpt en av disse ellers ulovlige/fiktive gjenstandene, må du opp til Magnus på Virik for å få godkjent de. Dette ved hjelp av å fylle i et formular på 60 A4-sider med retoriske spørsmål. Deretter skal arkene kjøres over med gressklipper for og så limes sammen igjen og leveres nede på rådhuset. Sandefjord er en av de få byene som er delt opp i "routes", noe som gjør det enklere å navigere seg rundt i byen på. Og du er blitt tenåring har du endelig sjangsen til å bli en av de beste eller om du er modig nok - DEN beste. For å bli det må du spise 10 cheeseburgere på mc'ersn, noe som blir vanskelig når du stadig blir stønna av en steingolem(pass deg.) I år 2060 er det spådd at byen vil få nye gresshopper med enda bedre humme-humme-sloooo. Dette blir gjennombrytende for Siv Jensen med sin frimerkefabrik.

SkoleneRediger

Sandefjord sin befolkning i sentrum består hovedsaklig av ungdomsskole barn og forvirret SVGS elever. Derfor er det viktig å skjønne hvilken type som kommer fra hver skole Det er fire ungdomsskoler i Sandefjord som man bryr seg om, det er bare "pappa betaler" som går på skole som Skagerak International. De ulike ungdomsskolene er: Breidablikk, aka Breida - pappa kjøper bmw og Rolex til 18års dan. Bugården - dab dab on the haters. Ranvik - Sosser, air force, moncler, og legger ut på Snapchat hver gang du sitter i en politibil . Varden - Der dør du, eller finner depresjonen du ikke visste du hadde. HASJtag 172. Sandefjord Videregåendeskole - enten så vet de egt. ikke hva de skal med livet, ellers så skal de bruke pengene til pappa på utdanning og russetida.

Stokke - bare ikke dra dit