Søppel er USA sin fremste eksportartikkel. Det leveres gjerne i fancy innpakninger, men slutter å fungere etter kort tid. En stor del av søplet kalles av forretningsfolk for teknologi. Om du ved en feiltagelse har kjøpt søppel, kan du klage til den allmektige klagenemda. Alt du trenger å gjøre er å synge nasjonalsangen baklengs mens du henger etter tærne utfor et 500m dypt stup.

Søppel i andre betydninger:

Ord og utrykk - ordet søppel kan også brukes til å beskrive en person, sted eller hendelse. Utalelser som "Hu der vakke søppel!" og "Hvor søppel er det mulig å bli??" Forekommer hyppig i begrensede områder i indre Troms. Skulle du noen gang tvile på om "søppel" i den gitte sammenheng blir brukt til å beskrive noe positivt, eller om uttalelsen viser til noe dritt, vil vi anbefale å ikke utrykke din tvil offentlig. Dette kan fort føre til at du blir satt på første tog til Alta, hvor du vil bli kurset i sløying av fisk og "og og "å" -Regler samt finsk matlaging.

Denne artikkelen omhandler kun substantivet søppel. For nærmere spesifikasjoner, se Søppelets Teori.

Søppel, alternativ brukRediger

I USA spiser nesten hele befolkningen søppel også kalt junkfood på Samisk. Så hvis du er glad i søppel er USA et fint feriemål for deg. Selv om søppel er noe dritt, kan det brukes til mye annet enn det egentlig er ment å brukes til. La oss si du kjøper en vannpistol fra Europris. Du kan være helt sikker på at den vannpistolen er søppel, for Europris selger ikke noe annet uansett. Du tar med deg vannpistolen hjem. Du fyller den med vann og trykker på avtrekkeren, og forventer at det skal sprute ut av tuppen. Det gjør det selvsagt ikke, det spruter ut overalt, bortsett fra tuppen. Du har nå to alternativer: Gå tilbake til Europris for å klage, noe som ikke hjelper fordi ekspeditøren er finsk, eller du kan bruke søppelet du har kjøpt til noe annet. Du velger selvsagt det siste, og knuser vannpistolen. Deretter legger du den i en glassbolle sammen med en ødelagt penn, drysser litt perlesukker over, velger et tilfeldig ord fra ordboka som tittel, og vips, du har moderne kunst du kan tjene deg rik på. Andre tips:

  • Lightere fra Nille kan brukes til å slukke ild.
  • Strømforsyninger fra Q-Tec kan brukes til å sprenge noe stort i lufta
  • Mobiltelefoner fra Nokia kan brukes til å narre folk i døden
  • Diverse annet søppel kan om ikke annet brukes til å lage et stort, fint bål. Se opp for giftige gasser fra det billige produksjonsmaterialet.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.