Russisk rulett

Russisk Rullet var i gammel norsk tid helt ukjent, men ble kjent da svenske Bartness kom til Norge. Han var den idioten som fant opp Russisk Rullet. Han ga seg selv en hull i hodet da han prøvde ut den nye "leken" sin. Russisk Rullet ble så kjent i Norge i steinalderen. Da brukte dem pinne og stein.

I senere tid har man brukt Russisk Rullet på en god måte. Ble brukt mye på sykehus og i hjemmene. Russisk Rullet har også blitt brukt som lek i bursdagsselskap og på casino.

Ordet Russisk Rullet kommer fra islamienske ordet rulle, som betyr "å ha det gøy". Man kan også oversette Russisk Rullet til "koselig lek".

Hvordan "leke" lekenRediger

Man kan bruke forskjellige ting når man skal spille russisk rulett. Nå for tiden bruker man ofte pistol (eller en AK-47), men før brukte de også kanon, pil og bue, stein og pinne eller bare én stein. Men nå tar vi for oss leken med pistol. Du putter hva enn du har inn i pistolen, i det ene hylsteret (kan også bruke alle hylsterene, men leken varer lengst med bare 1 eller 2 kuler). Pistolen skal helst være en cowboy-pistol, gjerne en leke. De nye typene funker veldig dårlig til den slags. Rull magasinet rundt og ladd pistolen. Så er alt klart og spillet kan begynne!

Når du skal "spille" spillet trenger du nødvendigvis ikke å sikte på hodet ditt. Det har vært tilfeller der folk har brukt rassen/rompa/stompen/ræva/rompehølet sitt/sin. Da har redskapet de har brukt luktet litt merkelig etterpå, men da bare vasker du det i vaskemaskinen på 70 grader. Du må ikke nødvendigvis bruke rompa heller, du kan bruke de fleste kroppsdeler som du er komfortable med å skyte.

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.