Roundhouse kick

Roundhouse Kick er et ekstremt kraftig spark som er funnet opp av selveste Chuck Norris. Det var dette sparket som var grunnen til at jorden eksisterer og ble skapt.

HistorieRediger

Ingen vet egentlig når roundhouse kick ble oppfunnet. Det eneste forskerne vet er at det ble oppfunnet av Chuck Norris når galaksen ble skapt. Det er derfor formelen på "The Big Bang" er 1CNRhK. Det betyr 1 Chuck Norris roundhouse kick. Det har et veldig historisk syn i karateverdenen. Et av kravene for å få Trippelt-svart-dragebelte er at man må kunne Roundhouse kick. (dette har i midlertidig ingen klart, bare Chuck Norris)

Hva sparket kan brukes tilRediger

Et stykk roundhouse kick kan brukes til ALT! Skal du på Kino, Båttur, Speidertur, Bytur, barneselskap osv. så er et roundhouse kick veldig bra å ha med seg. Man vet aldri når man kan få bruk for å sparke noen veldig hardt. Det er veldig ofte brukt til å sparke Ninja.

Hvordan sparket utføresRediger

Først av alt må vi avklare at det er egentlig kun Chuck Norris som kan ta et roundhouse kick. så det er umulig å kopiere. Men gjennom årene har det vert noen som har prøvd dette. Disse "noen" er nå døde.

Men karatemestere som Bruce Lee, Gogen Yamaguchi og Washin Ryuhar prøvd utallige ganger å kopiere et Chuck Norris Roundhouse kick. De har derfor skrevet ned oppskriften på hva de gjør.

-Det utføres ved at du står på en fot, deretter må du fokusere på målet. Se offeret i et speil eller lignende(man kan ikke se bak seg hvis man skal sparke en som står bak deg. Det er kun Chuck Norris som kan se bak seg). Så må du ta deg på hodet å løfte foten enda høyere. Da er du i en såkalt "roundhouse position". Så kommer nødestøtet! du skal da snurre rundt på én tå og sparke offeret med hælen din mens du tar deg på albuen med samme arm(det er kun Chuck Norris som klarer å ta seg på sin høyre albu med sin høyre hånd).

Så skal offeret være ferdig. Uansett!


Faktisk så finnes det en måte å overleve Roundhouse sparket på. Den går ut på å være så sinnsvakt idiotisk at man ikke skjønner at sparket dreper deg. Hittil har bare Vin Diesel og Gud klart å perfeksjonere denne metoden, men faren med denne metoden er at hvis man blir mindre dum så innser man at man er død og dør på flekken. Derfor anbefales det heller å ikke irritere Chuck Norris.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.