Glamrock, en av de verste variantene.

«John Travolta danser barbeint. Elisabeth Andreasen tar en duckwalk. Robert Plant synger en myk sang om et trappeststem. Gjett hvem som sang tittelmelodien til Apollo 13. Rock’n Roll er IKKE MITT VERK»

- Djevelen om Rock’n Roll

Rock er en sinnslidelse som kjennetegnes med mye skriking, store hørselstap, en trang til å kle seg i svart, rabiat oppførsel som ofte går ut over gitarer osv., overdreven bruk av lys hudsminke, overdreven bruk av svart øyesminke f.eks. maskara, eyeliner, øyenskygge etc., ha håret i alle retninger eller høystake (som regler farget i unaturlige farger) og å bruke høyhælte sko (selv om en er mann). Rock er også en av verdens farligste musikksjangre, og på rockekonserter er det alltid en risiko for å dø av overveldelse, fordi det er så mye som skjer på en gang.

Noen utgaverRediger

  • Glamrock: Kjennetegnes ved bruk av masse sminke, høyhælte sko.
  • Hardrock: Samme som metal, bare at artistene fortsatt har litt fornuft i behold
  • Heavy metal: masse skriking, bruk svarte klær
  • Puddelrock: kjennetegnes med verdens styggeste noe spesielle hårsveis hvor håret ligner en puddel/høystake
  • Bollesveisrock: legendarisk rock som ble mest kjent pga 'the beatles' den mest kjente sangeren i deres band var cheewbacca Resten hører du i ordet

HistorieRediger

De første tilfellene av rock ble observert så sent som på 1950-tallet. I starten var den ikke så ille, men utviklet seg til å bli verre og verre. Før var det vanlig med litt høylytt synging til musikk. Så utviklet det seg til en av de verste variantene, glamrock. Denne har de fæle symtomene at de rammede får en sterk trang til å tupere og farge håret svart, bruke svarte klær og høyhælte sko. Nå er det vanlig med en variant med mye høylytt skriking til musikk.