«Bare en hundrelapp, og jeg hadde vært ute av køen....»

~ hun derre foran har to bankkort, de virker ikke
Rimi.jpg

Rimi er en organisasjon underlagt lisensavdelingen i NRK.

Dersom ikke TV-lisensen betales til fastsatt tid vil man bli oppsøkt av Rosenborgspillere ikledt HV-uniformer som krever betalingen avlevert i plastposer, såkalte RIMI-poser.

Er man heldig vil innkrevingsrepresentaten ha en RIMI-pose på hodet og det vil da være mulig å betale in natura eller med monopolpenger. Dersom man fra før har assuranse eller Arrestantens løslates-kort kan man vifte nochalant med dette og dermed komme fri fra betalingen. Man mister dog tilgangen til TV Norge og samtlige religiøse TV-kanaler. Til gjengjeld får man livstidsabonenment på TV-Cypros og MESS-TV.

Hvis innkrevingsrepresentanten har på seg 2 luer, kan du dra den ene lua ned for å så si "kos deg på kino", fordi da slipper du også å betale inn penger til rimi.

De som prøver å ta en innersving på rimi, kan glemme det. Rimi vet å lage skillingsboller der er immune mot de EU vedtak som må komme, bare EU ikke klager på sukker (ya-right). Rimihagen har selv sytet for at alle skoleboller selges med et hårstrå imkludert. Andre konditorer har prøvd på det samme konseptet, men ble truet til å la være. KIWI tør å gjøre det, men de tenkte på det for LEE-nge siden. RIMI har til og med truet resten av butikk-Norge til å la vær med a selge Justin Bieber effekter, selv KIWI lot seg affisere. At KIWI slipper unna med EN ting, er en unntak som bekrefter regelen, ingen kødder med RIMI.

Rimi lest bakelngs blir forøvrig imir, som er et mye brukt krydder i Ungarnsk Gulasj. Krydder og nazisme har til felles at EU helst ikke vil snakke om disse tema, men begge to selger bra i Ungarn.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.