Rørlegger

En rørlegger er en kar som har et yrke som ikke er for alle. Du må ha helt spesielle egenskaper, og ikke minst en helt ren sjel om du skal bli en rørlegger. Det spekuleres i at rørleggere faktisk er overnaturlige skapninger eller en gruppe undercover-superhelter. En annen teori er at rørleggere er en spesiell verdensomspennende orden som egentlig styrer alt i verden.

KvalifikasjonerRediger

For å bli rørlegger stilles det enkelte krav som er vanskelige å oppnå. Du må være et naturtalent på at buksen ligger langt nok ned på hoftene til at myntsprekken skinner frem. Dette er svært krevende å gjennomføre dag etter dag, noe som er grunn til at mange rørlegger må omskoleres eller pensjoneres tidlig. I tillegg må du ha et personlig hat for trikkere (eletrikkere). Disse er din nemisis så lenge du jobber som rørlegger. Har noen boret gjennom rørene dine eller satt sikringsskapet AKKURAT den ENE ledige plassen du har til ditt rør i rør skap, så er det en trikker i nærheten. Det ender mange ganger opp med at snekker gir deg skylden for rot og trespon som kommer av hulltaking, noe som igjen er den FORBANNA trikkeren sin feil. For de rydder aldri opp etter seg (som sagt, et lidenskapelig hat for trikkere)!!

Andre kvalifikasjoner er flørting med de eldre damerne. Dette kan komme godt med i videresalg av varer og jobber. De har visse fantasier ovenfor en rørlegger, der ditt talent med rumpesprekk kommer godt med, noe som gjør de øm i knærne hver gang du bøyer deg ned under kjøkkenvasken deres.

Et annet krav er en bil som er værre bomba enn når Russland har prøvespregning. Når du er på service jobber så bruker du mye ekstra tid på å lete etter rett verktøy eller deler. Du må også kunne ta unnskyldninger på sparket for de gangene du "MÅ" kjøre å hente deler på lager. Dette vil øke kostnadene på jobben og sette deg i godt lys for sjefen.

YrekesfordelerRediger

I dette rørleggerfaget er ingen dager like, noen ganger må man legge opp nye rør, og montere vasker, dasser, badekar etc. Andre dager er man mer heldig og får "stakejobber". Som egel er det fruen i huset som ringer, fordi "det renner ikke ned i doen". Da kommer rørleggeren med en gang med "stakefjæren" sin, en hendig innretning som brukes til å røre rundt inne i rørene med. Årsaken til at det er tett er alltid like spennenede, det kan være:

En bleie med masse fin babydrit i.

Brukte bind.

Kondomer (altid like spennende å se reaksjoer på den fangsten)

Leker

Fjernkontrollen til TV-en (da blir ungene glade)

Sokker

Truser / BH

og mye mye mer.......

En hver stakejobb er en skattejakt

Kjente RørleggereRediger

 
Enkelte rørleggere HAR faktisk sprekken foran, som her: mellom tennene.