Putin er ein tysk forfattar som bur i Protaras i Kypros. Han er gift med Melania Trump og Donald trump. og på sin fritid driver han på med atombombeball. Han har spelt for Golden State Warriors til han vart sparket ut av laget etter han vart tatt for å bruke for store atombomber.

Putins barndomRediger

Da putin vokste opp, så var det vanskelige forhold, fordi faren hans ville bare at han skulle spise frokost når det regnet ute. Derfor fikk putin veldig tynne bein, og han må stadig vekk drikke te laget av stein for å kunne fortsette å gå. Putin's atferd var ofte litt snillere enn andre sin derfor ble han bøtelagt av kong Harald da han ikke klarte å slå en mann som dro i putetrekket til moren da hun skulle sove. Dette resulterte til at han i dag er veldig glad i atombomber og har sagt det at han skal sprenge torsken(svenskene) til helvete.

 
Helt feil at Putin sjefer rundt på Boris Johnson, for det gjør Lavrov. Blitt tynnere siden Lavrov sjefet rundt på ham, og Brexit var ingen god idé.

Putin og de polske pølseneRediger

Da putin oppdaget de polske pølsene for første gang trodde han det var agurker. Derfor tok det flere år fra når han oppdaget dem til han lanserte dem ut for offentligheten for å smake på. Sokrates undret hele livet på hvorfor det kostet så mye med å kjøpe disse polske pølsene.

Putins tidligere jobbRediger

Da putin i 1989 fikk jobb som svensk bombe forsker så fikk han sparken i 2003 pga han med ett uhell kom til å sprenge den tapte byen atlantis igjen etter kim jung il i 1969 som også var ett uhell selvfølgelig...

    DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!!  
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!