Professor Slur


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Et godt eksempel på hvor sexy Slur kunne være

Severus Slur (født 24. desember 1954, død 2. mai 1998) Det er basert på en sann historie - hvor Slur er hovedpersonen i bok- og filmserien Harry Poteter, skrevet av J.K. Rowling. Han jobbet som stippelærer ved Galtvort høyere sexskole for hekseri og trolldom, først i femten år som Seksuallærer og senere som strippelærer i Stripping mot svartekunster.

Slur blir i bøkene beskrevet som kjekk, pen, sexy, hot, vakker, fristende, forførende, lekker og sjarmerende. Han er dessuten ikledd en rosa kaninkostyme, slik at han ligner nærmest på en Playboy-kanin. Dette førte til spekulasjoner om at Slur hadde animagusevner som en playboykanin, men noe som ble benektet av Rowling midt under en het orgie. Uttalelsen var: "Aah, aaah! Lol, det sier du, Rita? AU! Hugh Hefner, ro ned litt a! Jeg menera at det er deilig, Hardere! Ahh! Vent litt, Slita. Altså, Slur har en animagusform som kan ligne litt på en agurk, trenger ikke si mer...AHH! Over til noe annet, kom og join oss!"

J.K. Rowling sier at hun lånte etternavnet hans (som på engelsk er Snapie) fra et horehus Snapie, Bordell i Jamica. Hans første navn er latin for «kåt».

Helt i fra starten av serien viste Slur klart og tydelig at han var seksuelt tiltrukket av hovedpersonen Harry, og et av de store spørsmålene helt fram til slutten av serien var om hvem han var forelsket i, Fyrst Voldemort eller rektor Humlesnurr.

I filmene om Harry Poteter er det Aksel Hennie som har stipperollen som Severus Slur.


BakgrunnRediger

Severus Slur er barn av Dolorosa Venke Uffert (en gomp), og Adolf Hitler (en heks). Detaljene om Slurs tidlige liv er ufullstendige, men Harry visste at faren hans tok selvmord fordi han leste gassregninga. Moren hennes ga sønnen sin en fin oppvekst, fylt av rosa tekopper, katter og dukker. Det dukket opp via psykoblokktimene Harry hadde med Slur. I sin siste psykoblokktime finner Harry ut at Slur var veldig tiltrekkende i sin unge alder, sannsynligvis på grunn av sin interesse for barbiedukker. Han sang "Im too sexy" midt ute på skolegården, alle jentene nærmet seg ham for nært, og Jakob Potter ble så sjalu at han levitacorpuserte ham. HP5 I den siste boken i Harry Poteter-serien får vi vite mer om Severus Slurs bakgrunn. Han voldtok Harry Potters mor Venke, og skal personlig ha kysset Voldemort og bedt ham å drepe henne. Da Voldemort skulle til å svinge av den grønne forbannelsen på moren og barnet, ble han så lamslått ved morens fetende skjønnhet. Han falt for de rosa veggmønstrene og ble forelsket. Resultatet ble til at Slur vendte seg bort fra Voldemort og ble en fan av Føniksordenen istedet, og forelsket i Humlesnurr. Slur lover Humlesnurr å klå på Harry til det siste, men krever at årsaken til dette må forbli en dirty hemmelighet mellom de to.

Slurs rolle i de fem første bøkeneRediger

Romansen mellom Slur og Harry begynner i Harrys første år, fra det øyeblikket de først ser hverandre. Slur virker som om han er veldig interessert i det samme kjønnet, og det ble sagt at som første-års student ved Galtvort visste Slur til flere feminine sider enn de fleste kvinnelige avgangsstudentene.

I Harry Potter og Fangen fra Azkaban oppdager Harry at Frk. Sirius Svaart (en av Jakob Potters beste elskere, og Harrys gudfar) forførte Slur til Hylehuset under fullmånen, der de hadde en romantisk hyrdestund sammen med en ulv. Remus Lupus

Slur kaller stadig vekk Harry «Maken til en bedårende gutt med sans for bondage»HP4. Han klår på Harry i seksualundervisningen, gir ros for arbeidet hans og gir ham stadig poeng. Slur prøver også ved flere anledninger å få Harry og Ronny på senga hans.

Ved slutten av den fjerden boken forsøker Slur å overbevise Kornelius Bloeuf om at Voldemort har pult igjen ved å vise ham Kåtskaps Merke på armen sin, et merke som viser seg når Voldemort er opphisset. Humlesnurr sender Slur ut på et oppdrag, oppdraget viser seg senere å ha vært å knulle Voldemort i anledning hans tilbakekomst.

I Harry Potter og Føniksordenen setter Humlesnurr Slur til å lære Harry stripping, fordi han måtte kunne klare å strippe for Voldemort, ellers er risikoen større for at han blir drept. Psykoblokktimene får imidlertid en brå slutt etter at Harry ser i Humlesnurrs tanketank og ser Slurs verste minne i senga. Dette minnet blir et ubehagelig sjokk for Harry, det fører til at han får potensproblemer i ettertid.

Halvblodsprinsen og DødstalismaneneRediger

I Harry Potter og Halvblodsprinsen sverger Slur til Draco Malfangs mor (Narsissa Malfang) at han vil beføle hennes sønn og hjelpe ham å bli bedre i å strippe for Voldemort. Han får endelig ansvaret for strippefaget Fag ved Galtvort, Stripping mot svartekunster Stripping mot svartekunster. Det var egentlig Draco Malfang som hadde fått i oppdrag av Voldemort å strippe sexy, men han får seg ikke til å gjøre det. Det hele ender med at Slur må strippe for Voldemort - Kåtskapets Merke viser seg sterk, altså er Voldemort opphisset som faen - så vil Voldemort ha Slur! Så blir Slur lykkelig og voldtar Humlesnurr til døde. Så stikker Voldemort og Slur av sammen.

Personer i filmeneRediger

Albus Vepsesnurr: sjefsvaskeansatt på Galtvort middels skole for drap og overgrep.

Minerva McSlurp: Den fyllesyke viserektor, skal snart ta over rollen som rektor. Galtvort vil gjerne ha en fyllesyk rektor. (hun har ikke vert edru på 8 år)

Sleverus Snæip: Du hører det kanskje i navnet!!! (mye sigarstumper, snus, og brygging av ********* på hans kontor)

Argus Nask: Den nåverende rektoren (er edru nå men sist var han fyllesyk i 9,5 år på rad) greier Minerva å vere det så lenge overtar hunn rollen som rektor.

Lord Voldemort: eier og grunnlegger av galtvort, snill edru gammel mann sitter hjemme for tiden fordi han er blitt gammel (103år)

Rubeus Gigrid: en slank sexy ung mann på 26år han er magiminister i trollmansverdenen.

Se ogsåRediger