President

For kortspillet president trykk her.

En president er den personen som bestemmer i et land, landet kan gjerne være dekt av is eller under vann eller fullt av store rødøyde drager som spruter ild. Disse dragene kalles gjerne pyromaner. Presidentene er vanligvis diktatorer som desperat prøver å gjemme seg for dragene ved å late som at de kun er presidenter og ikke diktatorer

Typiske eksempler på presidenterRediger

Det fins mange forskjellige presidenter, noen har 3 meter langt skjegg og er 954 år gammel, andre igjen er bare noen år gamle. Den mest berømte presidenten noensinne er George Washington som fikk et eple i hodet, noe som gjorde at han kom på den fantastiske konspirasjonsteorien om at det er noe som heter tyngdekraft som prøver å dra alt og alle ned i jordens indre slik at vi kan bli til grillmat som tyngdekraften kan spise.

Den helt sprøgærne typenRediger

Da begynner vi med den mest sprøstekte typen presidenter, det er slike som bygger fornøyelsespark midt i antarktis slik at pingvinene også får være med på moroa, og som reiser til månen fordi landet gikk tomt for ost. Det hender også at disse gærningene ikke er redd for drager, det er til og med de som ikke tror at det fins drager-WHAT????!!!!!

Den krigerske typenRediger

Det er de som alltid skal krige, hvis landet er med i mindre enn 5 kriger tar de selvmord og så får en eller annen person jobben med å tape alle krigene som den forrige presidenten har startet. Men hvis det er 5 kriger eller flere tar de ikke selvmord, dermed kan de starte flere kriger og leve helt til det ikke er noen igjen å krige mot.

PresidentkandidaterRediger

Det er de som aldri ble presidenter, de holder ikke opp å gråte før et eller annet land blir så lei av å høre på gråtingen at de lar dem være presidenter i 2 sekunder. Ordet presidentkandidat er synonymt med n00bs

Andre presidenttyperRediger

De andre typene presidenter har alle sammen rømt til frølageret på Svalbard siden de er så lei av de typene presidenter som allerede er nevnt.