Plutonium

Plutonium er et radioaktivt, metallisk kjemisk element. Du får som regel kjøpt det på diskotek og lignende, det kalles da Lightsticks. Som følge av dette er plutonium veldig populært blant fjortisser og narkomane. Den mest kjente norske forbrukeren av plutonium, Kronprinsesse Mette-Marit var storforbruker av dette middelet på midten av nittitallet. Plutonium er et meget sjeldent stoff siden det kun utvinnes på planeten Pluto. Som følge av dette har stoffet også ganske høy gateverdi.


Plutonium i matRediger

  Typisk aspargessuppe før koking.


Plutonium brukes som regel i sammen med mat. Det brukes som smakstilsetning i brus, snop og norske middagsretter. Den mest kjente er den selvlysende aspargessuppen og green glow coke. De selvlysende fiskepinnene er også ganske kjent i USA...

Etter tredje verdenskrig ble plutonium ulovlig fordi det var alt for hard markedskonkurranse hos pensjonister. Etter at det ble ulovlig gikk markedet for plutonium underground. Dette endte med at to rivaliserende pensjonist gjenger begynte med drive-by skytinger på gamlehjemmet.

http://www.plutoniumsmakerkjempegodtisammenmedannenmat.xxx


    "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?"  
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Periodesystemet
H   He
Li Be   B C N O F Ne
Na Mg   Al Si P S Cl Ar
K Ca Sc   Ti V Cr Mn Fe Co Ni Cu Zn Ga Ge As Se Br Kr
Rb Sr Y   Zr Nb Mo Tc Ru Rh Pd Ag Cd In Sn Sb Te I Xe
Cs Ba La Ce Pr Nd Pm Sm Eu Gd Tb Dy Ho Er Tm Yb Lu Hf Ta W Re Os Ir Pt Au Hg Tl Pb Bi Po At Rn
Fr Ra Ac Th Pa U Np Pu Am Cm Bk Cf Es Fm Md No Lr Rf Db Sg Bh Hs Mt Ds Rg Cn Nh Fl Mc Lv Ts Og
Ch


Liste over grunnstoffer