Petter Stordalen

Petter Stordalen er kjent for å være en av Norges ledere innenfor arbeiderklassen, og er en av Norges mest miljøvennlige personer ifølge han selv. Tidligere var Petter Stordalen fast RV-medlem, helt til Edvard Grieg truet han med å bli hengt hvis ikke han ble medlem i FRP og miljøvernminister for Griegs regjering.

Flere ganger i året arrangerer han materalistiske orgier for "fiffen" - som en salgs satirisk protest mot det materalistiske samfunnet vi lever i. Disse protestene har høstet mye kritikk av høyt utdannende fattigfolk som har karakterisert Petter Stordalen som en "bløff" og dobbelmoralsk, men dette fremsto kun som en patetisk reaksjon for deres underliggende misunnelse.

Han er kanskje aller mest kjent for å ha lansert teorien i miljøpolitikken som kalles for "En bærekraftig kapitalisme". Det er svært få vitenskapsmenn som forstår denne teorien pga. dens kompleksitet. I Norge har geniene Per Sandberg (FRP) og Erna Solberg (H) bidratt i videreutviklingen av teorien. På grunnlag av denne teorien har Stordalen blitt sammenlignet med Einstein og Da Vinci. I 2012 mottok han Nobels Fredpris for sitt arbeid mot "imperalisme og slavedrift, og sin iherdige innsats for bevare miljøet".

I takketalen uttalte Stordalen: «Ikke på noe område er vi virkelig kommet over det Thorstein Veblen kalte «plyndringsstadiet» av menneskehetens utvikling. De iakttagelige økonomiske fakta tilhører dette stadiet, og de lover vi kan utlede av dem kan heller ikke anvendes på andre stadier. Siden sosialismens egentlige mål nettopp er å overvinne og legge dette plyndringsstadiet i vår utvikling bak oss, kan den økonomiske vitenskap på sitt nåværende trin ikke kaste stort lys over fremtidens sosialistiske samfunn. For det annet er sosialismen rettet mot et sosialt-etisk mål. Vitenskapen kan imidlertid ikke skape mål, og enda mindre innpode menneskene dem. Men målene i seg selv blir unnfanget av personligheter med høytstrebende etiske idealer. [...] Det økonomiske anarki i det kapitalistiske samfunn, slik det eksisterer i dag, er etter min mening ondets virkelige rot. Vi ser for oss et enormt antall produsenter som uavbrutt streber etter å berøve hverandre fruktene av sitt kollektive arbeid – ikke ved makt, men i det store og hele i full overensstemmelse med lovlige fastsatte regler.» - Reaksjonene på takketalen var stort sett negative. De høyt utdannende fattigfolkene hevdet nok en gang at Stordalen var dobbeltmoralsk og ikke mente det han sa. Stordalen svarte med å kjøpe seg seks nye elbiler for å vise at det var hold i ordene hans.

I 1821 prøvde Petter'n å ta makten fra nettopp Edvarg Grieg, men ble drevet på flukt, og kjørte av gårde til Sverige, etter at Edvarg Grieg prøvde å bombe han med to atombomber. I Sverige kjøpte Petter Stordalen veldig mye snus og drikke, og var konstant på fylla. Petter Stordalen ble funnet i en bowlinghall i Gøteborg etter at en av medspillerne hans glapp ballen, så den dermed traff han midt i magen.

Petter Stordalen er 156 cm lav, og bruker ofte stylter for å se høyere ut. Dette har resultert i at Petter har blitt Europeisk mester på 60 meter på stylter. Peter Crouch var også med, men ble disket fordi han ikke brukte stylter. Petter var med i Verdensmesterskapet, men ble knust av MacGyver. Derfor la han opp som stylteløper.

Etter mye mas fra Idar Vollvik bestemte Petter'n seg for å starte som selvstendig næringsdrivende. Et verksted hvor Petter'n skulle drive med trimming av kaffetraktere ble bygd. I starten var dette en lukrativ business, men interessen avtok etter hvert. Også dette ble en kort affære ettersom han ble kjøpt opp av Idar Vollvik.

Petter Stordalen har inngått giftemål med Gunhild Stordalen, tidligere Gunhild Melhus. Gunhild er ei bondejente fra Muggerud som desperart forsøker å fremstå som intelligent. Gunhild er som andre forvirrede damer - engasjert i mote, reise, miljø, pels, kosthold og status. Mange vil hevde at interessene til Gunhild ikke går overens med hverandre. I likhet med Petter Stordalen er hun en forkjemper av dobbeltmoral, og uttalte i en pressemelding til FHM Magazine: "dobbeltmoral er bedre enn ingen moral".


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!