Paris Hilton


«That's hot...»

- Paris Whitney Hilton om Paris Hilton

Paris Hilton er blant annet kjent fra den erotiske voksenfilmen "One Night in Los Angeles County Jail" der hun har sex med en laks. Hennes store gjennombrudd var rollen som Nicole Richies venninne i serien "The Simple Wife" der hun prøver å få så mange menn som mulig inn på soverommet sitt. Hun spiser mye piller og veier i dag 19 kilo og 12 gram.

Paris er også kjent for å holde kurs for sine kjendisveninner Britney Spears og Lindsey Lohan i hvordan de skal få mest mulig oppmerksomhet ved å vise seg uten kjønnshår når de kommer ut av biler.

Bakgrunn

Paris Hilton, døpt Paria Kaste Hilton, vokste opp på et kjent hotell på Manhattan. Men det ble raskt klart at hun var en ekstraordinær jente. Da hun var to år kunne hun allerede posere for Playboy, og da hun var 13 var det ikke lenger noen vågale bilder hun ikke hadde tatt. Hun ble som 15 åring utsatt for noen ganske stygge episoder med panikkangst, da hun prøvde å sette fra seg chihuahuaene sine gjentatte ganger, etter å ha båret dem på armen gjennom hele oppveksten. I 2004 ble Paris anonymt anmeldt til RSPCA for å ha malt snuten til den stakkars hunden sin med chilisaus. Hun forklarte senere til O Magazine at hun gjorde dette fordi det var "Hot!". Det viste seg at Nicole Richie var den anonyme tipseren, fordi hun var sjalu på at hun ikke selv ble tatt nok bilder av i media. Men nå som mange har tipset om hennes funkskjonshemmede chihauher har hun ditchet alle vennene sine og gått i en depresjon der hun plutselig ikke synes hun er hot og prøver nå å skaffe seg en hot bestevennine som er hot og pen! Etter dette fikk Paris migrene og kuttet ut veninnen i flere episoder av "The Late Show" med David Letterman.

Utdannelse

Paris Hilton har avbrutt utdannelse til følgende:

  • Traffikalt grunnkurs
  • Mastergrad i pornografi og striptease
  • Bachelorgrad i skuespill
  • Sivilingeniør i markedsføring og egenreklame
  • Mastergrad i paparazzifotografering
  • Regissør i Sex og Singelliv

IQ

Etter at Paris Hilton stod fram i O Magazine som dyreplager ble IQ'en hennes målt til 17. Forskerne tror at dette er grunnen til at hun er "lett" tilgjengelig for mange menn. Hennes mentale kapasitet er også grunnen til at hun trodde hun ikke trengte å sone fengselsstraffene sine fordi hun er "Hot!" Paris har senere innrømmet at hun sutret seg til sex med politihundene i fengselet, slik at hun kunne bli erklært mentalt syk og sendt hjem.

Rettssaker

Paris Hiltons far, Perez Hilton, har betalt for flere rettsaker som Paris har fått istand.

Blant annet saksøkte hun kjæresten sin for å ikke ville være sammen med henne lenger, selv om hun er "Hot!" i sexvideoen deres. Kjæresten, Berlin Hilton, reiste da motsøksmål fordi hun hadde truet ham til å kjøpe en dyr forlovelsesring til henne, selv om han heller ville gifte seg med Katie Perry, som er superhot. Denne ringen fikk han ikke tilbake fordi chihuahuaen til Paris hadde spist den, og hundehushjelpen hennes nektet å ta i bæsj. For traumet hun opplevde da chihuahuaen svelget den dyre ringen, måtte Berlin betale en skadeerstatning tilsvarende en svimlende sum tyske Mark.

Paris har også blitt saksøkt fordi hun nekter å kjøre i edru tilstand eller med førerkort. I dette tilfellet ble Paris dømt for forakt mot alle andre mennesker som kjører bil på lovlig måte. Hun trodde imidlertid at rettssaken var frivillig, og det er hun bare når det kommer til sex. Derfor ble Paris overrasket da det kom politimenn på døra hennes som ikke tok av seg klærne til taktfast musikk. Hun sippet høylytt da man kjørte henne til fengselet, fordi hun ikke kunne forstå hvorfor grunnloven i USA ikke har spesielle regler for henne som er så "Hot!"

Paris har også blitt dømt til å la være å følge etter paparazziene over alt hvor de går, slik at de også skal få litt privatliv. Denne dommen har Paris Hilton anket, fordi hennes mentale helse ikke tåler det hvis hun ikke blir tatt mange bilder av på en gang hele tiden. Det ventes at anken blir avvist, ettersom man kan fastslå med rettsmedisinske tester at Hiltons mentale helse ikke kan bli hverken verre eller bedre uansett.

Den verste forbrytelsen Paris hittil har begått er å bli kjent utenfor hotellet på Manhattan, slik at vi andre må forholde oss til henne der hun undervektig skrever seg ut av limousiner uten truse. Hun er imidlertid ikke blitt stevnet for dette enda, da ingen advokatfirmaer i USA tør å ta på seg et søksmål på vegne av så mange klienter med dårlig betalingsevne, midt i en finanskrise. Brynjar Melling og Tor Erling Staff har imidlertid påtatt seg å vurdere saken for norske klienter, når Høyres Erna Solberg kommer med en avklaring i forhold til Mullah Krekar.