Onkel er av guttekjønnet og er i slekt med deg. Han er enten yngre eller eldre enn din mor eller far. Kallenavnet til slike onkler er ofte Toy Story (oppkalt etter filmen med samme navn), dette fordi de er glad i familien sin og liker å leke. De leker med leker og det som ikke er leker, for eksempel en stein. Da blir steinen en leke også, fordi onkler har magiske krefter. Det kalles fantasi. Derfor ønsker alle seg en onkel. Lurer du på om du har en ekte onkel, sjekk ut om han har disse kvalitetene:

  • Liker å leke.
  • Kan kjøre bil.
  • Har mørk og lys stemme.
  • Har fantasi.
  • Liker å leke.

Andre typer Onkel.Rediger

Men for de som ikke har en onkel som er i slekt med seg, er ikke alt håp ute (heller ikke inne), for det finnes også "onkel politi". De er å finne litt over alt og kan hjelpe deg i situasjoner der du er trist, redd eller trenger hjelp. Så onkel politi er litt annerledes enn en standard onkel fordi de leker litt mindre.

Noen har også "en rik onkel i Amerika". Men en slik type onkel vil ikke prate med deg, fordi han vet at du bare vil han pengene hans. Han liker å leke med pengene sine og vil ikke miste de. Vil du ikke ha pengene hans, men bare en onkel, kan du sende ham en dorull i posten. Da blir han glad. Fordi rike onkler liker doruller, ja uansett dorullmerke og farge.

De beste onklene kjører rød bil, slik som Postman Pat. Liker ikke onkelen din røde biler burde du sette ham på en karusell, da skifter han raskt mening.

Stein gal Onkel ?Rediger

Leker onkelen din bare med steiner? Kan han ikke kjøre bil, tross at han liker røde biler? Vil du at han skal begynne å kjøre bil? Da må du lære deg fantasi fra onkelen din, og slik kan du lære ham å kjøre bil. Bruk gjerne en stein til hjelp. Onkler skjønner seg på steiner.