Ole Brumm

Ole Brumm har ikke forandret seg siden han tok Methamfetamin.
Ole Brumm har ikke forandret seg siden han tok Methamfetamin

Ole "Theodosius" Brumm gresk: Ολη θεοδοσιυς ΒΡΥΜΜ, kjent på folkemunne: Ole Brumm (ضصض صضخق) var Adolf Hitlers nestkommanderende. Han var en mann som alltid påsto at honning var best, og at det var jævlig deilig å ha en omgang med Hitler. Allerede 1 måned gammel, skrek Ole Brumm etter honning på sykehuset. Da sa legen hans, Khabe Khlifo, at hvis han skulle få honning, ville han bli nødt til å snu ryggen til vennene sine, Tigergutt (tannlege) og Nasse Nøff (jordmor)! Derfor valgte Ole Brumm å holde seg uten honning, så lenge han fikk oppholde seg på sykehuset.


«"Ole Brumm er en helt!"»

- Russisk Bamsemann Bastian

«"Jeg? Nei, jeg har ikke en løsning på kreftproblemet, men bomull kan jeg. Slikk tærne mine."»

- Khabe KhlifoFamilieRediger


HistorieRediger

Ole Brumm ble født i 1897 da hans mor presset han ut gjennom fødselskanalen. (Se vagina.) Det gjorde et veldig sterkt inntrykk på hans mor, da han allerede som 1. måned gammel spurte etter honning! Hans lege, Khabe Khlifo sa: Jeg vil heller slikke tærne dine. Honning er for klissete. Tåsvette er mye bedre. Hvorfor Ole sa nei den dagen, er det ingen som vet. Det er heller ingen som vet hvor han satt eller hva han mente. Men en ting er sikkert. Han ville ikke få sine tær slikket av en syk kha-syrisk lege ved navn Khabe Khlifo.

«There will come a day, when the sons and daughters of former slaves and slave ownners will sit together around the table of brotherhood, and I am sure they will lick each other's toes.»

- Khabe Khlifo

 
Tyrkisk yoghurt er en viktig del av Khabes liv

Berømte hendelserRediger

Khabe ble en gang spurt hvor han trodde han var idet han skulle til å si det han tidligere hadde sagt. Han svarte kort konsist: 'Jeg trodde jeg var på den vesle plassen ved siden av der jeg sto med den gule, tyrkiske yoghurten min for en uke siden. Ja, der det var så mange rosa enhjørninger.'

Under valgkampen over de Viktige Republikanske Kjernevelgerne (VRK) i staten Iowa, bestemte Khabe seg for å gi opp kampen mot kreft. Han innså at han ikke kunne vinne valgkampen, kun ved å overvinne kreft. Han gjennomførte istedet en kampanje for å dempe rasisme mot etnisk franske svensker. Altså rasisme mot mennesker som har en etnisk irreversibel fransk bakgrunn. Han kjøpte derfor 5000 afroamerikanske slaver og utbrøt: 'Jeg? Nei, jeg har ikke en løsning på kreftproblemet, men bomull, det kan jeg. Nå, slikk tærne mine.'


«Jeg? Nei, jeg har ikke en løsning på kreftproblemet, men bomull, det kan jeg. Nå, slikk tærne mine.»

- Khabe Khlifo

«Er ikke dette MacDonalds' drive thru?»

- Khabe Khlifo

Verdier og kulturelt overførbare normer for VKNRediger

Khabe og Ole Brumm har aldri egentlig likt hverandre, men siden tåsvette smaker bedre enn honning ved siden av [[tåneglsuppe], var Khabe Khlifo veldig glad for å slikke Brumms poter. 'NAMM', var hans kommentar da slurka i seg potesvetten. Mange mener verdien bak dette er diskuterbar. Det er også noen som antar at mange andre vil være uenige i nettopp det. Andre igjen, særlig Ted Cruz mener at det skapes indre strid i staten av å i det hele tatt diskutere dette. Om det er uenighet i dette eller ikke, er enda ikke fastslått. Er det virkelig så vanskelig å si noe konkret om normene som settes her? Tja, bomull kan ihvertfall suge opp mye væske uten at det blir ukomfortabelt. Det er derfor Khabe bruker bomull han har plukket på bommullsfarmen til Brumm, for å suge opp tåsvetten som blir til overs.

AdvarselRediger

Ole Brumm er en farlig person som har drept mange mennesker i sit liv. Han blir bare isbjørn når det er fullmåne. Ellers er han en gul koala.