Oksygen i mange farger og smaker.

Grunnstoffet oksygen () er sammensatt av atomene og ( oksygenmolekyl).

Oksygen er et snodig og usynlig grunnstoff som alle karbonbaserte vesner på planeten Jorden trenger for å overleve i tillegg til andre essensielle elementer som mat, sol, blod, søvn, kaffe, internett, sex og fleshlight. Mennesker og dyr får oksygentilførsel via injeksjon med sprøte når man sover av mørkemenn, også kjent som lommemenn, innvandrere og trøndere. Sprøyten injiseres i det vi kaller lunger. Lungenes jobb er å bearbeide råstoffet fra væskeform til gassform () slik at oksygenet kan presses inn i blodet og dytte det rundt i kroppen.

HistorikkRediger

Oksygen viste seg for første gang i verdenshistorien da Jesus gjenoppstod fra sin grav. Folk spurte seg selv hvordan han kunne overleve i en grav i så mange dager, da man trodde at man pustet inn luft for å leve, og Jesus responderte kort og konsist med at "Jeg tror ikke på luft, men jeg tror på oksygen, min beste venn." mens han holdt to tomler opp, en blodig sprøyte og en gummislange som mistenkelig kunne minne om en slik misbrukere bruker til å sette heroinskudd. Oksygen har siden den tid vært et omstridt tema i Den internasjonale domstolen i Haag. Blant annet Leonardo da Vinci påsto at oksygen fantes naturlig rundt oss hele tiden, og at vi ikke var avhengige av å måtte injisere det ved hjelp av sprøyter. Til motpartens fordel, Martin Luther som hele tiden påsto han hadde en drøm om livet til disse mørkemennene, ble Leonardo da Vinci dømt til å gå kalosjergangen både forlengs, baklengs og hinkende fra Haag til Tokyo på grunnlag av hans ville fantasi. Han ble også fratatt sin rett til å bygge helikopter og tilbrakte resten av sin tid til å male et selvportrett han valgte å kalle Mona Lisa. Forskere har i dag funnet ut at det er fra luften rundt oss mørkemennene henter oksygen fra, men at det ikke er noe poeng å gjøre noe med det da vi har forurenset luften med karbondioksyd(CO2) og Britney Spears. For øvrig er injiseringsmetoden en avlasting for mennesker og det er en "mye sunnere måte og puste på nå som vi har fått så mange tøffe, forurensende biler", sier Jens Stoltenberg.

Oksygen i filmRediger

"The ring 2"  

Filmen handler om en jente som kommer ut av TVskjermer og jeg vet ikke hva. Hun lider tydeligvis av mangel på både søvn, mat og oksygen da hun går rundt og peser som en ihjelrøyket St.Bernhards-hund.


Periodesystemet
H   He
Li Be   B C N O F Ne
Na Mg   Al Si P S Cl Ar
K Ca Sc   Ti V Cr Mn Fe Co Ni Cu Zn Ga Ge As Se Br Kr
Rb Sr Y   Zr Nb Mo Tc Ru Rh Pd Ag Cd In Sn Sb Te I Xe
Cs Ba La Ce Pr Nd Pm Sm Eu Gd Tb Dy Ho Er Tm Yb Lu Hf Ta W Re Os Ir Pt Au Hg Tl Pb Bi Po At Rn
Fr Ra Ac Th Pa U Np Pu Am Cm Bk Cf Es Fm Md No Lr Rf Db Sg Bh Hs Mt Ds Rg Cn Nh Fl Mc Lv Ts Og
Ch


Liste over grunnstoffer