Nordpolen

Northpol, Nord
NordPolen
Nordpolen flag.gif
(flagg)
Nordpolens våpenskjold.jpg
(våpenskjold)
«Du kommer ikke lenger mot nord»
Nordpolen.jpg
Hovedsteder Isøde1
Største byer Isøde1
Innbyggertall ca. 1000 Isbjørner, Julenissen + et ukjent antall hjelpere
Offisielle språk Isbjørnsk, alle språk nisse trenger
Styreform Litt opp og ned
Nisse: Julenissen
Der Nisse: Julenissen (hvem ellers)
Selvstendighet alltid vært et eget sted
Avhengig av Jula, sel
Uavhengig av USA, Bush
Valuta Snø
Tidssone Juletida, Advent
Nasjonaldag 24/12
Landkode NORD
Toppnivådomene 90 grader nord
Nasjonalsang:
«Nå blir det jul igjen»

«I went there and made a porn movie once. Nice and warm place.»

- George Bush om Nordpolen

Nordpolen bor Isbjørnen og Julenissen med sine hjelpere. Julenissen har bodd der siden tidenes morgen. Hjelperne hans flyttet dit da Julenissen ble så gammel at han trengte hjelp med alt arbeidet. Ingen har enda sett julenissen, men flere har påstått dette. Blant annet Alex Rosén når han var der med ferga si.

Dagbladet meddeler: «Polen har pistol mot pannen». Par uker senere senere kom grenseproblemet. Veldig briefete å spå så godt.


Isbjørnen derimot har vi alle hvis bare vært der etter at den utvandret fra Sørpolen til Nordpolen. For da Jesus gikk på vannet i det herrens år vandret også Isbjørnen fra Sørpolen til Nordpolen. Etter denne gangen da vannet kunne spaseres på har Isbjørnen alltid levd på Nordpolen.Noen isbjørner later til å være brune etter en ulykke med importerte brunbjørner fra Amerika da Bush prøvde å skaffe seg en egen gigantisk isbit til å ha i hagen, men desverre havnet i en parringstrid og ble målet for en 800 kg hunnbjørn.

Nordpolen er isbjørnes Reperbahn og nytes hver dag for å inskaffe nye og spermhvite avkom. Utrolig nok bor det ingen andre på Nordpolen enn Julenissen og disse Isbjørnene, men desverre har julenissen flyttet til Hawaii midlertidig på grunn av ismangel, men Sørlands-is har på tatt seg jobben med å rekonstruere nordpolen. Bare et par ganger har man oppdaget polakker på avveie i disse nordlige strøkene. Kanskje ikke så rart de er der når det tross alt heter NordPOLEN...


    dikt:   
       nordpolen.
    nordpolen rimer på polen,
      smelter i solen
       nordpolen.