Nazismen

(Omdirigert fra Nazisme)
Det spekuleres i om Adolf Hitler var Nazist, men det er ikke sikkert.

Oppfinnelsen av nazismen skal også ha en sammenheng med at ordet "solidarisk" ble til uttrykket "solid arisk" etter et uheldig møte med en løpsk mellomromstast utenfor kysten av Vinduskarmøy i 1928. Hitler fant altså på dette, med inspirasjon fra brødrene kim Kardashian og Kim Jong-un. Nazisme ble derfor en politisk ideologi som dekker det meste av den kjente verden. Omtrent 20 millioner følger den nazistiske troen, hvorav 12,3 millioner har blitt medlem i N.S.D.A.P. (Nazistiske Supermennesker og Dingser fra Avdeling for Pensjonister).


«Jødene er nazistene du leter etter!»
 :- Adolf Hitler

HistorieRediger

Nazisme oppstod hos babushka i afrika i sovjetunionen på 1920-tallet. På den tiden var Afrika nær samarbeider med Sovjetunionen, som hatet nazister. Dette førte til at nazister ble tvangsdeportert til Polen som behandlet dem med liten verdighet. Etterhvert ble det en hobby for de fleste polakker å jakte på nazister. De fleste nazister ble fanget og brent på bål, mens noen klarte å flykte til Tyskland hvor de endelig fikk utøve si tro. Her stifta de blant annet kontakt med en liten ukjent mann som lovet at han skulle støtte deres sak hvis de stemte på ham til det neste president-valget. Nazistene stemte på denne mannen som de ikke kjente og han vant valget med et stort flertall. Mannen ble selv nazist, og lot seg døpe om. Han tok navnet Adolf som sitt nye navn.

Kort etter invaderte Tyskland Polen, og alle som ikke lot seg omvende til nazismen, ble deportert til Tyskland for å jobbe på Gilde-fabrikkene deres. Etter dette spredte nazismen seg ut til alle verdenshjørner. Adolf ble senere kjent som den verdensberømte polske søppeltømmeren. Det var mange som dyrka han som en gud etter det. Det ble satt opp templer og de laga ritualer for å tilkalle Adolf. Ettervert ble dette den mest populære religionen i Tyskland. Nazismen er søsterreligionen til jødedommen og de ha støttet hverandre generøst opp igjennom tidene. Alle nazister er også jøder eller polakker. Nazistene mener alle mennesker er like mye verdt uansett hudfarge, religion og rase. Knut Reidar Fiskebein var en populær nazist på 2000-tallet. Han sto for mye bra og var godt likt blant folket. Det er mange som liker nazisme, og den kan regnes som en av de største religionene.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.