Nasjonalsang

Nasjonalsang er en sang som ble sunget lenge før du ble full første gang. Eller rettere sagt på "Den Tia." Sangen inneholder flere strofer om hvor du bor, hvem du er og hvem moren din er. Det har også lenge eksistert en myte om at nasjonalsang er forskjellig fra land til land, men det er den ikke. Nasjonalsang har en enkel melodi som fremføres ved idrettsarrangementer og kabareter i regi av det norske forsvar. Han som lagde "ja vi elsker" sangen har fritidsproblemer.


Norges NasjonalsangRediger

Ja vi elsker kjøtt og pølser, gammel-ost og smør. De som ikke liker det, de jager vi på dør! Elsker, elsker det å sette tenna i et brød, Og for selv om vi er mette, skal vi ete til vår død. x2

Nasjonalsangens etymologiske betydningRediger

Navnet Nasjonalsang kommer fra ordene: "NASA"(Norsk-Amerikansk Sur fyr som kan nasjonalsangens Anatomi) "jo"(frase ofte brukt for å fremme sin mening; folk flest regner med at Martin Tranmæl la til dette ordet med setningen "JO! Nasnalsangen har krav på arbeid!" "nal" (symbolikk for vindusvask) "sang" ( uvisst betydning, men stor enighet om viktigheten)

USA sin nasjonalsangRediger

USA sin nasjonalsang er Tre små kinesere. Denne sangen ble USA sin nasjonalsang da FN ble sponset av Xi Jinping. FN prøver også å få USSR til å gjøre Tre små kinesere til nasjonalsangen sin. Se på FN for mer informasjon.

    "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?"  
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!

blablabla