Mygg
En mygg i arbeid.
En mygg i arbeid.
Vitenskapelig(e)
navn:
Jævelus Insektus
Norsk(e) navn: Mygg, Satan
Hører til: Insekter
Antall arter: 33 019 herlige arter
Habitat: Til lands og til vanns og i luften
Utbredelse: Der du trives best
Delgrupper:

«Jeg har spilt på lag med en.»

- Kjetil Rekdal om Myggen


MegaMygg er et dødlig dyr. De lever rundt over nesten hele Norge og kommer spesielt frem om dagen. Hvis du blir bitt av en mygg, kan det få dødelige konsekvenser og du får ballongrumpe og magekløing Det første som skjer er at myggen setter seg på deg, så biter den deg og suger ut mellom 80 000 og 90 000 liter blod. Den vil da fly avsted igjen og du får en liten blå flekk der den bet deg og du mister buksen. Flekken vil bare vokse og vokse helt til du kveles og ler deg i hjel.

DvergMygg derimot er en mindre, men desto farligere art. Denne er stort sett utbredt i sverie, men finnes også i lokale deler av norpolen. Ingen er egentlig helt sikre på hvordan den opererer, men ifølge FN's høykommisær for terorister er den klassifisert som en av motorveiens raskest voksende og farligste levende individer. de eneste kjente særtrekk ved denne arten av småmygg, kortmygg, eller smedsmører som den også kalles (fordi den bruker glidemiddel), er dens tiltrekning til smult og surstoffinntaket via vakuolene i snabelen, som også skiller ut et meget illeluktende sekret som minner litt om odøren av gammel haggis.

StyggMygg er en utryddnings truet art som lever for det meste i Norge. StyggMyggen kan suge maks 100-20 000 liter blod og står for de styggeste drapene i Norge og det er derfor StyggMyggen har fått kallenavnet morderstyggen. StyggMyggen lever for det meste ved sjøen og finnes i disse fylkene: Troms, Nord-Land, Telemark, Aust-Agder, Oslo, Rena og den har allerede begynt å spre seg til elverum. StyggMyggen kan bli ca.5000 0000 år og drepe ca.6000 0000000 mennesker på et år. Husk å passe deg for StyggMyggen.

SuperMygg er en spesiell mygg som bor i Elverum og store deler av Åmot kommune. SuperMyggen kan bli 50 centimeter lang. Den suger ut hjerner istedenfor blod, derfor g[r SuperMyggen bare etter mennesker. SuperMyggen kan suge ut en hjerne på en rekordtid av 0,45 sekunder. SuperMyggen blir også kalt kugale, blåe, flyvende holender, katte shit, brasilianske, mordermyggen eller homomyggen(fordi det bare fins menn)

ByMygg har fått sitt navn på grunn av dens levested. ByMyggen lever bare i innerste bykretser i storbyer i Norden. Vi har to underarter av bymyggen:

  • RasistMygg er en mygg som bare går etter mennesker av en spesifikk rase. RasistMyggen foretrekker vanligvis rasene i denne rekkefølgen; Afrikansk, Asiatisk, Sør-Amerikansk, Nord-Amerikansk, Dansk, Keltisk, Antarktisk, Europeisk, Indisk og Grevling.
  • JävelMygg er RasistMyggens dummere fetter, ettersom den har levd så lenge i Sverige. Den har over tid blitt påvirket av svenskenes lave IQ som den har drukket blod av. Derfor har den glemt hvordan man suger blod, og har begynt å spise kjøttboller slik som svenskene.