Munnspill

Darth Vader, Mørk Sithfyrste og Skap-munnspiller

Munnspill er en superkomplisert gjenstand utviklet og mest kjent under bruk av Snusmumrikken. Munnspillet er en kvadratisk metallboks av krysfiner, med to hull øverst og fem hull nederst. Ekspertene sier gjerne at munnspillet er delt opp i to "kamre", eller "rom". I det ene rommet presses lyden ut gjennom og er ikke ment for å gå i. Det andre er gjerne mer fasjonabelt, ofte med en litt rubikk, europeisk stil over møblene. Veranda og andre utbygg er tilleggskostnader.

EgenskaperRediger

Munnspillets viktigste egenskap er at den tiltrekker seg mummitroll, og det er på dette viset Snusmumrikken og Mummitrollet møtte hverandre, og senere delte mange intense, men dog hyggelige stunder i lyngen. Men siden de aller fleste mummitroll ble drept under :

Hhar denne egenskapen mistet sin verdi og meningen med munnspillet har gått i glemmeboken. I senere tider har munnspillet blitt "gjennoppdaget" av diverse folkemusikere og spelemenn, noe som er helt komplett idiotisk siden det har liten musikalsk verdi og er en betydelig smittebærer av Herpesepedemien. Munnspillet kan også brukes som et andre alternativ dersom du glemte å ta med gitaren din på speiderleiren. Det er lite sannsynlig at du vil "score" like mange "points" og "skjære like mange hakk i sengekanten" ved å spille på munnspillet, men den er til gjengjeld mye mer mobil.

MunnspilltyperRediger

Når man snakker om munnspilltyper, er det som regel disse tre typene det hentydes til...

Vanlig MunnspillRediger

Vanlig Munnspill er den vanligste munnspilltypen, og er dessuten den de fleste munnspilleiere har. Det er helt klart flest av denne typen, og det er uten tvil denne typen flest foretrekker å spille på. Hvis mannen på gata skulle velge blant forskjellige munnspilltyper, og pekt ut det han mente var et skikkelig, vaskekte munnspill, hadde det med høy sannsynlighet vært denne typen. Det er også verd å nevne at dette er den mest normale og ordinære typen på markedet.

Grønt MunnspillRediger

Grønt Munnspill er den eneste munnspilltypen det er mulig å få tak i med fargen grønn. Men til gjengjeld er det veldig vanskelig å få tak i et munnspill av denne typen i en annen farge. En annen nevneverdig egenskap til Grønt Munnspill er at det ikke er rødt.

Defekt MunnspillRediger

Defekt Munnspill er den tredje og siste munnspilltypen på markedet. Det som har gjort denne typen så kjent, er at den er defekt og ikke går an å spille på. Dette gjør det Defekte Munnspillet til det munnspillet med størst målgruppe, siden flesteparten av verdens befolkning har til gode å kunne spille munnspill. Når den først ble lagt på markedet for en del år siden, var det en stor kassasuksess. Men nå i de senere år har salget hatt en betydelig avdabbing, på grunn av forbrukerundersøkelser som har avdekket at det Defekte Munnspillet sannsynligvis ikke fungerer i det hele tatt.