Mummitrollet

Mummitrollet som dekker til sine edlere deler for en papparazzi fotograf.

Mummitrollet er en allmektig og uendelig klok skapning, som for tiden er president i Finland på ubestemt tid. Mummitrollet lever dessuten livet i sitt rakettformede, blå hus. Huset er vernet av den finske kulturforeningen, eller Kööchterächtar som det så fint heter på moderspråket. Den 38. november 1582 kjøpte han alle kakebokser bare for å plage The Box.

Uansett, mummitrollet ble født den 31. februar 753 f.kr. Bare dagen etter var han alt voksen og hadde alt vert igjennom puberteten og 4476 skillsmisser. Mor (Kaptein Sabeltann), far (En dinosaur) var svært glade for å endelig ha fått en spøkelsegutt.

YRKER:

- Kontor i Finland.

- PresidentFinland.

- Huleboer.

- Polsk postkasse.

- Dopapir.

- Belgisk kloakktester

- Norsk Sleiker


Familie:

Bror - Tarzan.

Søster - En random plastpose fra Kiwi.

Mor - Bambi av plast.

Far - Tapet fra Ikea.

Onkel - En snegle.

Tante - En Coca-Cola dråpe.


BiografiRediger

Historikerne strides noe om Mummitrollets opprinnelse, men Tove, Guds eldre søster, stod i år 1999 frem for profeten Sniff og avslørte at det muligens var hun som stod bak skapelsen av Mummimamma og Mummipappa. Denne duoen, i sin kombinerte omnipotensialitet, skapte Mummitrollet ut av marshmellow-egg, kaffe, smørbrød og enkle tanker om fine og triste ting i livet.


GeografiRediger

Mummitrollet bor i Mummidalen sammen med familien sin og vennene sine. Herfra hersker han over Finland via telefax. Mummidalens eksakte posisjon er noe usikker, men mange hevder den er et av de to hjørnene i Bermudatriangelet.

FilmerRediger

Mummitrollet begynte som en horrorfilm på 90 tallet, filmen var så grov at den fikk aldersgrense 21 år. I filmen fikk vi se hvordan Mummitrollet ved hjelp av en forhekset flosshatt muterer til en zombie og spiser alle vennene sine i Mummidalen. Senere kom det også filmer om en grusom skapning kalt Hufsa, filmene var så hardcore at de gikk i strid mot menneskerettighetene. Filmene ble forbudt alle steder utenom Finland (og Japan).

FamilieRediger


VennerRediger

Nære venner:

Perifere venner og medlemmer av den finske regjeringen:

  • Arja Saijonmaa
  • Pekka
  • Toivonen
  • Kalevala

Helse og livsstilRediger

Mummitrollet er ikke å regne som noen lettvekter. Heller det motsatte. Mummi har deltatt i 481 mat-spisings-konkurranser. Flere ganger har han vunnet, men desto flere ganger har sykehuset vært eneste mulighet. En gang måtte han operere og et stort arr åpenbarte seg etter operasjonen. Han klinte hvit nugatti over arret for ikke å vise det, men en dag Mummi var ute og badet ved havet, viste arret seg, og Hemulen valgte å gå rett til Se & Hør-Finland. Mummi er en A-kjendis, som stadig blir hetset av Finske komikere. Deriblant Josef Ërräkvenä.

Mummitroll og andre misfostre:
· Mummitrollet · Mummimamma · Mummipappa · Mummidalen · Sniff (Poet) · Snusmumrikken (friluftssnuser) · Hemulen · Hufsa · Hattifnatt · Snorkfrøken · Lille My · Stinky

Er du totalt senil og ute av stand til å orientere deg om tingenes tilstand, må du absolutt få med deg Wikipedias side om Mummitrollet!