Microsoft

«Best toilet paper in the world!»

- George W. Bush om Microsoft

«Produktene våre slutter å suge den dagen vi begynner å lage støvsugere! Noen ganger bruker jeg Vista CDen til og rense doen av :)»

- Bill Gates om Microsoft

Microsoft (Spynorsk: Vesleblaut) var en stor sakkosekkprodusent fra Snåsamannens hus, men som ble flyttet til USA. Helt fram til 1984 gjorde Microsoft en kjempestor business med sakkosekker over hele verden. De leverte kvalitet og design. Men, i 1984 ble et ubestemt antall aper utplassert på et ubestemt antall datamaskiner. Resultatet ble Microsoft Windows. Det man i dag kjenner som Microsoft var et faktum. De la ned hele fabrikken og investerte alt i Microsoft Windows og medfølgende toalettpapir.

Apene ble desverre sparket 12. Juni 1999 noe som førte til store nedgangstider, og masse problemer med oppdateringer. Fra 1999 til 2002 sank inntektene fra 128,59 kr til 64,06 kr. Noe av grunnen til alle tapene var også at dopapirene ikke ble produsert av Lambi lenger, men av det tyske selskapet: Heil Dopapiren! I 2003 inngikk derfor Microsoft spesialavtale med Heil Dopapiren! for 94,20 kr for selve avtalen, som gav 9,1794 % rabatt på toalettpapiret mot at Microsoft inkluderte en lite synlig app i Microsoft Windows, kalt Micro$hit. Avtalen ble en suksess og bidra i de tre neste årene, 2004-2006, til at Microsoft kom tilbake til suksess.

Angående at Windows lenge var så dritt, så klarte heldigvis Microsoft gjennom det falmende geniet til Bill Gates, sjefsrøkter i Microsoft, 28 desember 2002 å finne en cd-plate med Linux tusjet på litt uleselig. Lenge stirret de fjernt på CD-platen, men teknikerene klarte å endre alle de dumme Linux-logoene til Microsoft etter lang innsats og lanserte Microsoft Windows XP 31. mai 2003.

Microsoft Windows XP ble en braksuksess, og alle var glade. Særlig Bill Gates siden inntektene for året nå var steget opp på hele 296 kr.

Det største problemet med Microsoft er fortsatt at det ikke kan brukes til noe fordi det er helt fullt av bugs og virus. Microsoft er misunnelig på et visst annet frukt selskap med navn Apple....

De forskjellige operativsystemeneRediger

Microsoft har som alle vet laget veldig mange sugne og overkompliserte, men ubrukelige, og enkle, operativsystemer unntatt de MacGyver lagde. Windows XP før Service Pack 1 er egentlig en skrivefeil som Bill Gates ikke orket å rette på. Senere kom Windows Vista, men det var ment som en spøk for å lure tannleger. I 2006 ble Windows Vista Versjon Mexicana lansert for datanerder og senere i juli 2007 for hjemmebrukere. Vista ble laget fordi Bill Gates ikke hadde nok penger til å betale regningene sine, både til tannleger og mafiabosser og 50 Cent, så han reklamerte for Apple. Det er en skjult reklamemelding (Virus Infected System, now blue blinking slow... now fast... Try Apple). Senere måtte Microsoft finne på noe nytt for at de ikke skulle miste alle de fem kundene sine. De laget Windows 7, også kalt Windows Applethrow edition. Dette operativsystemet ble så bra at tre av fem kunder kjøpte det med en eneste gang.

Microsoft latinRediger

 
Microsuck-logo

Microsoft, (av latin, microbus softus som betyr «liten, våt bæsj dandert frekt på en seng av kirsebær») nå også kjent som Craposoft og Microsuck er et lite, prompestinkende datafirma i USA. De er mest kjent for å ha utviklet Counter-Intelligence Agency sitt datasystem for automatisk datainntrenging av hvem de vil, og for å ha fjernet et virus fra MacGyvers rykende, gammeldagse dritt-PC. Ellers tvinger de store mengder Pent.no-søppel på hele verden.

Hva annet lager Microsoft?Rediger

De lager blant annet det plagsomme abonnementsystemet Office 367.12.2, som koster penger i måneden for hundreTUSENVIS av bedrifter i hele verden, men likevel plages ca. 80% av kundene av produktet, og alle bedriftene kan spioneres på. Og det betaler de masse for. Microsoft har kommet med den nye dritten vestdu n- Microsoft Windows har også eller kommer til å komme med et nytt opprativsystem kalt Windows IOE(Ikke Oppfundet Enda)

Microsoft på andre språkRediger

  • Engelsk - Nynorsk: Vetlemjuk
  • Engelsk - Fagspråk: Søplus ubrukligus
  • Engelsk - Svensk: Helvete! (noe svenskene sier til mye rart...)
  • Engelsk - Arabisk: الصغرى الناعمة!
  • Engelsk - Engelsk: Small Soft Toiletpaper!
  • Engelsk - Amerikansk: Did you say soft drink? The moon is cheese too!
  • Engelsk - Tysk: Microschaft (kan også ses som et synonym på en liten penis)