«Må ha mel!»

- Utlending om øl

«Hello, Atlantis

- Edru rockeband om mel

«Hihihihi! Det er grøntt! Skjønner du??? POTETMOS!»

- Gal nabo om mel

«Mmmmmmm... Aaahhhhh...»

- Legolas (med CP) om mel

«I used to be an adventurer like you... Then I took an arrow to the knee.»

- Tilfeldig NPC om mel

«SCORCHIO!»

- Utenlands nyhetsdame om været

«Hva er meningen mel livet?»

- Filosof om mel

MelRediger

Mel blir som oftest brukt som skriveredskap i Egypt,og er ikke godt å innhalere. Det er hvitt, og kan gjøre sofagriser svært sinte. Ingen vet for sikkert hva mel egentlig er ment til å brukes som, men det er sikkert ett eller annet. Viss man skal lage mel må man blande smeltet isopor og laktosefri melk.også er det oftest laget av surmelk og pingviner.

Opprinnelsen:Rediger

Mel ble først oppdaget av PaMELa Anderson på 70-tallet (f.Presley.), da hun manglet kokain og måtte sniffe ett eller annet. Siden det på magisk vis hadde havnet mel på gulvet til bobilen hennes, ble det brukt som rusmiddel. Og gjett om hun ble sprø! Hun trodde altså at hun hadde oppdaget det en gammel spådame på et sirkus kalte "crack", men det var det altså ikke. Hun ble såpass engasjert at hun til og med prøvde å sette patent på det. Søknaden ble avvist, da PaMELa ikke visste hvordan man lagde mirakelstøvet som i våre dager brukes som mel.

MelmisbrukRediger

Mel misbrukes dessverre ofte, og er attpåtil ganske farlig å misbruke... Det smaker elendig, og kan i verste fall lære deg dansk.

IKKE MISBRUK MEL, UNGER! 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Hei