Max Mekker

Max Drekker tatt på ferksen mens han forsyner seg pent av Alfa's godsaker

Max Mekker, også kjent som tidligere president av Lørenskog kommune, ble født den 42. april 1991. Hans foreldre var Leonora Dorothea Dahl og O. Tidemann. Max sin oppvekst var tøff, fordi foreldrene var innblandet i en narko-liga. De benyttet en tog-stasjon på Lørenskog, kalt Sesam Stasjon for å ta i mot og sende videre narotikaen sin. Max hadde to søsken, Alfa og Bjarne. Foreldrene brukte barna sine til å gjøre alt det andre som måtte gjøres på stasjonen, mens de selv for det meste satt i møter med forskjellige narkolangere, bl.a. Muppet-brødrene Bernt "Bønna" Muppet og "Ærlige" Erling, som siden be arrestert, mange husker dem fra den berømte "Bernt og Erling"-saken fra 2000. Max hadde en hard oppvekst, men han fant ut at han likte å dikte og han har i ettertid sagt i et intervju for NRK at poesien var den eneste motivasjonen for å leve. På grunn av herionen ble poesien veldig kreativ.

DiktningenRediger

Et berømt dikt er "Du må ta telefonen nå, hvis ikke så blir Max blå! - Men Max er jo blå!", det skrev han på cella i 1998. Etterhvert som Max ble eldre enn farens marihuana ble han avhengig. I 1998 gjorde politiet en stor razzia mot Sesam Stasjon hvor det ble funnet store mengder hasj, cannabis, steroider, heroin og kokain. Leonora og Tidemann ble varetektsfengslet og dømt til 15 års fengsel en måned etter i rettsalen. De anket på stedet.

DommeneRediger

Etterhvert godtok de en dom på 11 år etter at nye bevis ble fremlagt. To måneder senere ble Max dømt til 3 års fengsel også. To år etter han slapp ut gikk Max sammen med Kakemonstret, de stiftet et black metal-band, kalt Turbomuffet, de spiste sist på Satanistmusikk-festivalen i Hell for noen uker siden.

Rediger

Max spiller gitar og synger, Kakemonstret spiller trommer. Da de skulle spille på Otta ifjor, forlangte de 50 kg med kaker. Max Mekker kom nylig ut av skapet og erklærte seg som homofil. Ubrekreftede rykter sier at Max og Kakemonsteret er forlovet.


Etter den såkalte Jakten på Mekker, har norske myndigheter forsøkt å nekte for at Mekker fantes i virkeligheten, og har fått hans tvillingbror, Martin Mekker, til å bytte navn, og er den vi alle i dag kjenner som Max Mekker