Mars (planet)

NelsonHahaTransp.gif

Denne artikkelen omhandler Mars (planet), men det er kanskje ikke det du leter etter? Ikke fortvil! Ikkepedia har flere alternativer for Mars.

I motsetning til Jorda, som har et flytende indre, er Mars særdeles tørr og fast.
Forskere har funnet store mengder vann på Mars.

Mars er hovedplaneten i solsystemet vårt, selv om den ikke er bebodd av en sjel. Riktignok bor det noen mikroskopiske snabeldyr der. Den største byen på mars, som også er solsystemets offisielle hovedstad, består av utallige bygninger, gater, palass og parker, men er altså helt ubebodd. Det er også en president på Mars som bærer navnet Kenneth. Eller ZenioR som romvesene kaller han.

Solsystemets president har sin offisielle hjemstedsadresse der (samt kone, barn og tjenestepiker), men har ikke satt sin fot på Mars på 7 generasjoner. Grunnen til at ingen bor på mars er at luften er uutholdelig. De aller fleste mennesker vil dø av oksygenmangel innen minutter. Det tenkte de ikke på de dumme politikerne og byråkratene som bygget byen. Idioter! Deres påstand var at Mars var bedre egnet for å styrke desentraliseringen, og det året avgjørelsen ble tatt satt Døden og alle hans venner med makten i solsystemet.

Dagens Mars-nostalgikere jobber med å samle inn penger til å bygge en enorm glasshvelving rundt hele mars, som kan fylles med luft som menneskene trives i. Denne hvelvingens kostnader tilsvarer alle menneskers årsverk i tusen år. At neo-marsister får makten i dag er lite trolig. Marco har vært på mars, men tar sterkt avstand fra neo-marsismen. Mars blir også kalt Macs Place Oppkalt etter MacGyvers innsatts under diverse kriger. Mars sin temperarur er romtempratur. Mars kan samen lignes med en tomat.

Det blir trolig mulig å bo på mars om 8 milliarder år, men problemet er at solen da mest sannsynlig har slukt Mars. en god ting er at hvis du promper på Mars så spreges magesekken din, og flyr ut i verdensrommet og blir dekket av støv, dette kalles astroider. Mars er den førtiåttende stat i USA.

Mars ble også truffet av en Komet for noen år siden. Forskerne tror at det er liv på Mars. De har funnet Flasker som kan være et spor.