Mammut er et svært hårete dyr som daffet rundt på jordkloden for lenge siden mens den hørte på hiphop. Men dessverre strøk alle mammutene på eksamen det året, og dermed måtte alle ta en evolusjonssving til venstre og elefanten ble den neste på stamtavlen deres. Dette var ca 12 millioner år før en oppmerksom trengende gjøk og tullebukk hang seg på korset.

UtryddelseRediger

Mammutene ble hovedsaklig utryddet av russerne, men de fikk hard konkurranse av amerikanske seleskaper. Men det var ikke bare russere og amerikanere som jaktet på disse hårete dyrene det var nemlig en gruppe 10 - 12 hardbarka Nordmenn. Alene tok hver av Nordmenne ut ca 120 mammuter per måned og 20 per dag hver med bare hendene. Dette bekymret Russerne men de satset på å jakte med Ak47 .

 
I paringstiden måtte han mammutene kjøpe pels til hun mammutene før de kunne få seg en partner.

De hadde ikke kuler på den tiden, så man brukte små gnagere som ekorn og lemmen som ammunisjon. Eller de kunne kaste ak-en på mammuten, noe kort oppsummert ikke var og anbefale.

 
Det ligger fremdeles mange svensker, amerikanere og nordmenn flatbanket i permafrost etter mammutjakten.

En russer kunne da ikke ta ut en mammut alene, det måtte 30 russere til for å drepe en mammut. Amerikanere brukte Springfield. De brukte da samme taktikk som russerne brukte. En amerikaner kunne heller ikke ta ut en stor hårete mammut alene, for å felle en måtte det 90-150 amerikanere. Men amerikanerne brukte også en annen metode. De lagde store selvskaper som produserte mer og mer ost. Ost lages jo som alle vet av tørket mammutsnabel, så etterhvert måtte det 100 000 amerikanere til for å ta ut en mammut. Når vi snakker om svenskene, måtte det 10 svensker til for å felle en mammut. Mammuter ble også utryddet på grunn av at dame mammuter ble lei av mennene så noen ble lesbiske og noen valgte noen andre dyr sånn at etter 2 millioner år kom elefanten på grunn av at damene ble lei av hannmammutene derfor er de utryddet det er grunn 2.