Lom kommune ligger i provinsen Tjang Juang i Japan. Denne byen er kjent etter navnet Hiroshima, og suger i forhold til Vågå, Vågå rekker dem umiddelbart i hver konkurranse de konkurrerer i, man skulle nesten tro Hans er fra Lom. Lom er mest kjent for nedbombingen av byen på slutten av andre værdens krig, men atombomben og det radioaktive avfallet førte også med seg noe positivt. Det kom barn med både tre og fire armer noe som gjordet dem svært god i ping pong og håndarbeid. Dette her er en idiot fra det såkalte mongo-strøket Skjåk som har skrevet. Denne såkalte skjåk

væren, og andre vag værer er oppkalt etter bilmerket VAG. VAG står egentlig for visner av grunnflaten. å det er egentlig rart at en såkalt VAG-ver har klart å skrive noe av dette. fordi det er jo i indre Mongolia (Vågå) at den siste mongolide(spedalsksjuke) lever. og den blir mata med for gammel yoghurt å mongolias nasjonalfrukt, Banan. De spiser bare banan på grunn av at de liker så godt fasongen på dem. De har òg en spesiell måte å spise den på, ved å føre bananen inn og ut av munnen helt til den er borte, akkurat som.. ja, du vet..  Vist du vil på ferie så anbefaler vi ikke Lom. Vi anbefaler heller Vågå kommune. Når du kommer til Lom får du en uvell følelse¨å denn vil du ikke ha. Hvis du uheldigvis snubler inn i Lom, så pass på å ta turen til Vågå! Mye bedre sted!!!


Kjendiser:

En kjent person som helt klart har vært preget av mutasjoner fra atombomben er mesterkokken Arne Brimi, han ble verdenskjent da han oppfant pannekakeflippen - Å kaste pannekaken opp i luften og fange den igjen med panna. Han ble etter det med på gutta på tur, et program ikke så ulikt Charterfeber. På disse turene dro de på harrytur til Sverige, hvor de festet og smugglet varer inn til Norge, samt brunost inn i Sverige. En av Arnes erkefiender er Morten Schakenda som driver et hemmelig undergrunds-diskotek. For å få tilgang til dette partyet, som blir arrangert daglig i kjelleren på et bakeri, må man bestille en spesiell type brød fra disken. Simen Bjørgen er ordfører på dette åndsforlatte stedet, og har en voldsomt viktig jobb. Derfor sitter han for det meste på facebook.


Folketype

Folket i Lom blir til vanlig kalla Lomværer, bortsett fra den gjengen med huleboere i Bøverdalen. De blir kalt Bøverdøler. Lomværer og Bøverdøler er generelt "strikåte", fordi de avstammer fra dyrerasen geit. "Bukk" er et vanlig kallenavn i Lom, stort sett fordi at alle Lomværer er det.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.