Litium er et metall som finnes i høner.

Stubbe.png
Denne såkalte ingressen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.


OpprinnelseRediger

Litium oppfunnet i år 23 e.kr da Bob Ross, Hitler, og Stalin lagde det første bålet noensinne. De grillet rett ved siden av et hønsetre, og da begynte hele skogen å brenne. Til slutt eksploderte bålet, og da kom det en svær klump smeltet litium ut. For å grave etter litium, trenger du: en øks, to kvister, og en måte å tilkalle Satan på. Først hogger du ned et tre og lager hønsereir av det så hønsa går rett inn i reiret, så tilkaller du Satan og kaster kvistene på han. Da vil han automatisk skjønne at du er på jakt etter litium, og dreper hønsa.

BrukRediger

Litium brukes hos tannlegen, med andre ord: satan og til å ha inni atombombene. Når det spises, blir hjernen din ødelagt, og du begynner å se mange regnbuer. Derfor finner du masse av det i Coca-Cola. Det har vært mange konspirasjoner om at det ikke var kokain i den originale Coca-Cola, men i stedet Litium. Mange mener at dette kun varte i rundt to måneder, fordi utrolig mange folk klagde på alle de psykedeliske opplevelsene de hadde.

 
Mange har teorier om at Coca-Cola ikke opprinnelig inneholdt kokain.

Det er også brukt til å bygge hus. Det er drivstoff for gravemaskinene, og det ble gjort et gjennombrudd i byggindustrien i ca 1202, da den første litiumdrevne gravemaskinen først ble vist fram til steinalderfolket. Steve Jobs hadde frska i flere hundre år, og fikk endelig til den perfekte blandingen av olje og litium.


 
Dette såkalte avsnittet er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide det til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.Periodesystemet
H   He
Li Be   B C N O F Ne
Na Mg   Al Si P S Cl Ar
K Ca Sc   Ti V Cr Mn Fe Co Ni Cu Zn Ga Ge As Se Br Kr
Rb Sr Y   Zr Nb Mo Tc Ru Rh Pd Ag Cd In Sn Sb Te I Xe
Cs Ba La Ce Pr Nd Pm Sm Eu Gd Tb Dy Ho Er Tm Yb Lu Hf Ta W Re Os Ir Pt Au Hg Tl Pb Bi Po At Rn
Fr Ra Ac Th Pa U Np Pu Am Cm Bk Cf Es Fm Md No Lr Rf Db Sg Bh Hs Mt Ds Rg Cn Nh Fl Mc Lv Ts Og
Ch


Liste over grunnstoffer