Lettkledde damer

Lettkledde damer er damer med mindre klær enn vanlig. Lettkledde damer ble innført som en oppgradering av vanlige damer på 20-tallet, og har gjennomgått en rekke forbedringer siden. De kan fylle alle funksjoner som vanlige damer, men er langt mer effektive i en rekke roller som for eksempel som å sitte på biler, være avbildet på forsiden av Vi Menn og playboy,eller til å servere drinker i grotten til Hugh Hefner. Lettkledde damer har vist seg å være svært tolerante overfor varme, men anbefales å holdes innendørs om vinteren.

det var charles manson og jonas dubert som lekte i hagen, da de fant ut at de kunne ta av klærne av dukkene sine, slik at det ikke gjorde så vondt å stappe dem i ræva. Det ble da senere et fenomen, og alle foran kamera med xx kromoson vil kaste av seg alt og selge seg mens kameramannen vifter sedlene i lufta.dette er som bevist at siden han fikk et "millionbilde" i hodet, så er det ikke så farlig for han å gi noen tusenlapper, for da har han jo over 900 000 kroner til ;)

darth sidious, ludomester og quizmaster for overwathch, mente at dette burde bli satt patent på, men senere har richard dawking vist at det er som å ta av klær til dukker, SÅ BARE KJØR PÅ, sa han mens han arbeidet med kevin spacey og weinstein på hollywood tour de pussy( små søte katter som var så hårete og hjemløse, så chebacca trodde han hadde funnet slekta si)

så neste gang du vil "vinne millioner i lotto", vift med tusenlapper mot kvinner, og du vil bli "millionær".