Laserpenn

En laserpenn er en miniatyr av lasersverdet som er jedikrigernes nærkampsvåpen. Laserpennen, tross for sin størrelse, helt ufarlig (unntatt hvis du skyter noen i øyet med den).

TeknologiRediger

De fleste laserpennene er bygd nesten på samme måte som lasersverdene, men har en rett sylinderform med én til to knapper på. En av knappene kan være til å frembringe en kraftig energiutstråling kalt lys, mot et stort, konsentrert punkt. Den andre knappen fokuserer en kraftig, men ufarlig konsentrasjon av energi og alfapartikler, og selv om alfapartikler har veldig farlig stråling, kan det ikke penentrere dopapir. Uheldigvis er øyet mye svakere, så bruk på egen risiko. Modifiserte versjoner kan gis til krigermarssvin, som er mye bedre enn klonekrigere ved overraskelsesangrep nedenfra, grunnet genforbedrete gnageregenskaper.

Den ukjente "broren" til laserpennen er la-ser-pennen, som er nesten identisk. Men brukes til Øyeoperasjoner; derav la-ser-pennen.

For å bygge en egen trenger du følgende:Rediger

Slik bygger du den:Rediger

Benytt en søkemotor til å finne Google, søk på "laserpenn", eller google Yahoo, som du bruker for å finne en online-bokhandel som selger en "gjør det selv" -bok!