Lars Ulrich

Lars Ulrich er låtskriver, grunnlegger og trommis i det kjente dansebandet Metallica, som ble grunnlagt 42 år før vår alles kjære Jesus, som også var en låtskriver i dansebandet mens de hadde en undergrunnskarriere. Helt fram til 1981, da ble Jesus sparket. Sammen med James Hetfield har han skrevet mange hit låter, som for eksempel: Good but true, Enter snømann, Pinguinbreath og Master of Puppies,Ride the pony,Some kind of animal, Diesel. Mange sanger ommhandler dyr, som den verdenskjente sangen Dyrene I Afrika

Lars ble født 234 år før vår alles kjære Jesus i det danske Flatlandet. Faren hans var en nisse, mens moren kom fra Mongolia og jobbet som guide i den mongolske ørken.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Han har for noen dager siden komt ut med sitt nye s+hit-album, Død voldtekt(dead rape), som regnes som å være tidenes største album innenfor barnesanger. Det spres rykter om at han for ikke så lenge siden valgte å få tak i lenger Kuk, og den gamle kan nå kjøpes på ebay under navnet Lars Ulrich Signature stick for rundt 30 dollar.(Litt drøyt å skrive at den er signatur) Ellers har han også blitt kjent for å støtte pirater på nettet, og håper at alle med internett, kan laste ned sangene hans gratis slik at han blir en fattig uteligger..