LØK!
De fire verstingene.

Løken er en merkelig skapning som først ble oppdaget på Eidsvoll i 1814, den ble observert mens den "nappet i mannen" til et portrett av Henrik Ibsen. Forsøk på å fange den var forgjeves ettersom Dan Børge Akerø hadde ansvaret for vaktholdet, og som vi alle vet er jo Dan Børge Akerø talentløs.

I senere tid er løken blitt mer og mer vanlig overalt i verden, og underarter har utviklet seg for de ulike miljøene de bor i. Mange av løkartene blir også jaktet på av mennesker for så å bli ingredienser i diverse matretter, dette til tross for at løk smaker som en blanding av godt brukt dørmatte og lynlim.


Underarter ===== Vanlig løk =Rediger

Disse lever i Oslo, nærmere bestemt i Sinsenkrysset, og er natteaktive. Om dagen sover de under trapper eller brustein. Eller den steinen som alle vet va er. Jakt på disse foregår helst på høylys dag når de sover som tyngst - da blir de røsket opp etter håret og lagt på norgesglass. Løken har som følge av dette utviklet en "forsvarsmekanisme" som gjør at folk griner når de skjærer den opp, noe som er helt idiotisk ettersom den da allerede er død!

HvitløkRediger

"Den rasistiske løken" - hvitløken har utviklet et naturlig hat mot alle med mørk hudfarge, til og med de som tar solarium (men det er jo forståelig). Forskere mener at hatet kommer fra at mennesker med mørk hud i mange år har spist hvitløk i store mengder og dermed har blitt en slags fiende for hvitløken; denne teorien passer også med tanke på hvor dårlig ånde disse menneskene har. Så godt som alle hvitløker er bevæpnet, med alt i fra knuste ølflasker til maskingevær, i den hensikt å beskytte territorium og skade innvandrere. Hvitløken lever over stort sett hele verden, bortsett fra Bergen, og holder hovedsakelig til i parkeringshus og garasjetak.

SjallotløkRediger

Den kanskje farligste løken av dem alle, til tross for at den ikke er bevæpnet. Sjallotløken er døgnvill og sover bare ett døgn i året, resten av tiden er den på drapstokt, og ofrene er helt tilfeldige, intetanende mennesker. Den har hovedsakelig to drapsmetoder. Den raske er å krype ned i halsen på personer som ikke følger med, og dermed kvele dem fra innsiden. Den mer tidkrevende metoden er at de kravler opp i rompa på folk som sover og gir dem en kraftig forstoppelse, som ikke en gang lakserolje kan kurere, helt til offeret sprekker innvendig. Dietten til sjallotløken består i hovedsak av mennesker og glava. Den eneste som noen gang har klart å drepe en sjarlotlauk er Arne Brimi, noe som er grunnen til at han ble kjendis. Hvis ønskelig, kan du leie ham inn for å ta knekken på dine løkproblemer.

LuftløkRediger

Den absolutt mest plagsomme løken. Den lever under sofaputer og mellom madrassen og overmadrassen. Navnet luftløk er en smule misvisende ettersom det luftløken er mest kjent for kan kalles alt annet enn "luft" - den slipper ut en gass som lukter som skosålene til Erna Solberg og råolje, gjerne mens du sitter i sofaen eller ligger i senga med din kjære (som oftest er det du som kommer til å få skylden for lukten). En annen ting luftløken er kjent for er når du sovner på sofaen eller i senga så kommer den fram og "napper i mannen" og gjør sitt fornøyende i munnviken din, og når du våkner har dette størknet og sitter fast i ansiktet ditt som en tørr, hvit substans som smaker moskusost. Eneste måte å få fjernet stoffet på er syrevask.

 
Eksempel på selbutruse.

BeskyttelseRediger

Som nevnt tidligere så er motorsag og traktor effektive mot løk, men det er ikke bestandig det er praktisk å ha med seg noen av disse,som foreksempel når du skal sitte på et fly eller ri på en krabbe. Men det finnes håp! En metode er å kle seg i veldig rosa klær (les: lysende), eller du kan bruke selbutruse (merk: kun selbutruse). Men den kanskje mest effektive metoden er å bruke en navnelapp som det står Trond Giske på. Det er så effektivt på grunn av at alle skapninger på denne jord, uansett art eller rase, avskyr alt ved ham. Ja, man er klar over at dette er nedverdigende og perverst, og at du heller ofrer livet for å slippe, men så er denne metoden også den minst brukte akkurat på grunn av dette.