Lånekassen


Satan i skikkelsen av en forferdelig logo
Satan slik vi kjenner ham best

Lånekassen er en påstått statlig instans, men er i selve verket et byråkratisk pengesluk skapt av Satan selv. Lånekassen vil ikke gi deg penger, og du kan derfor heller ikke forvente å få penger når du søker om støtte.

Å søkeRediger

Når du skal søke om utdanningstøtte fra Lånekassen må du sende inn søknaden i 16 eksemplarer per post, 2 elektroniske eksemplarer samt en spam mail (det finnes dog ingen epost adresse å sende til), samt at du må fakse inn 4,8 meter med vedlegg. Deretter må du som søker ringe inn for å forsikre deg om at alt er i orden, noe det selvsagt ikke er. Forventet ventetid når du ringer: for 4 kr minuttet i 300 minutter.

Ikke glem søknadsfristen: 4 år før planlagt studiestart. Husk også at dersom du må søke om noe så hinsides som utsettelse av tilbakebetaling på grunn av nye studier eller arbeidsløshet, må du sende alle vedleggene inn på nytt, hver gang, for Lånekassens faks ender opp i en makuleringsmaskin. Nå vet man at Alltinn.no er Europas raskeste IT-tjeneste.

TilbakebetalingRediger

Om lånekassen mot formodning skulle gjøre en saksbehandlingsfeil ved å gi deg penger, vil satan selv kreve inn pengene igjen. Om du ikke klarer å bla opp det tidobbelte av det du fikk vil din sjel brenne evig i helvete.

Glem nå endelig ikke det faktum at Lånekassens medarbeidere ikke har noen interesse av å snakke med deg, så ikke la deg lure av en halvhyggelig stemme i telefonrøret når du ber om å få beløpet overført. Det er deres måte å få deg til å gi opp kampen på.
Denne artikkelen vil bli skrevet ut i tre eksemplarer til bruk som
fôr til elger med mindre du hjelper oss med å utvide den.

Redd artikkelen fra elgen!