Kristin Halvorsen

Kristin Halvorsen og hennes kollega Hitler er begge glad i sosialisme og vannmelon som ikke kommer fra Israel.

«Det trengs tæl, tæl for å fortelle verden at hun er sprø!»

- Erna om Kristin

«Jeg lura på om ho skhrælla gulrøtte feil vegh, ho ser ju så sur-ut.»

- Forvirra skotte i Norge om Kristin

«Jeg snys det er hensiktsl ... hensynsløst mot oss at hun ikke rydder opp etter seg, jeg finner gulrotskrell over heeele Oslotrikken, liksom. Jeg håper virkelig at hun begynner med slevsaking ... selvskading snart. Det knuser meg liksom dypt inni at det ligger spist ... uspist mat på gulvet, liksom.»

- Deppa fjortizzemo med fyllesjuke om Kristin

«Ein gong kom ho jammen upp hit til bygdi med gulrot i handa og fortalde um korleis ho hadde brigda reglane for kor langt uppi fjelli me kunne laga husi våre. Eg tuppa bytullingen i hovudet so ho datt nedyver fjelli og heim att til by'n. Det var noko heilt anna den gong dei kom for å gjeva oss breiband til skrivemaskini me hev i bygdi – då vart det aurehovesuppe kvar dag i ei veka.»

- Ein eller annan person frå dei indre fjella i Noreg om Kristin og regjeringa

«He is my best friend!»

- Satan

«N-N-NÅ snakker jeg, Siv!»

- Kristin Halvorsen når Siv Jensen begynner å ha rett i en debatt

«Jeg er en bedre feminist enn Siv. Det er derfor jeg ser ut som en mann... Eh, jeg mener dame.»

- Kristin Halvorsen

«Nei, ærlig talt...!»

- Siv

Kristin Halvorsen (òg kalla nei-til-alt-dama, Kristin Halvsulten og Kommunistin med trykk på i-ane) er et monster av en kvinne som leder hedningene iSV. Kristin Halvorsen er sjalu på Siv Jensen, siden Siv er Norges Store Frelser. Kristin Halvorsen og SV sier "Ulike Mennesker - Like muligheter" men alle med hodet på rett plass skjønner at ulike mennesker ikke har like muligheter. Hun bruker fritiden på å ta forskjellige bybusser og -trikker mens hun skreller gulrøtter. Hun har innsett at global oppvarming er lurt, og har begynt å kjøre 1970-tallsbiler med blybensin for å gjøre klimaet mer spennende å leve i. I fritiden renser hun òg løk.

Tidlige årRediger

Allerede som spedbarn viste Kristin sine kommunistiske tendenser. Hennes første ord til sin mor var ikke "mamma", men "kamerat". Yndlingsleken hennes var å kaste alle kosedyrene sine opp i lekegrinden og late som om de var i arbeidsleir i Sibir. Da hun ble litt eldre øvde hun seg på å kreve avgifter ved å forlange gebyr fra sine yngre søsken for å bruke suttesmokk, ca. 10 øre per sutt og 25 øre i rushtiden.

Ambisjonene kom tidlig hos lille Kristin, og allerede da hun var fem år ønsket hun å gå inn i politikken. Innen hun var fem og et halvt var ambisjonene utvidet til verdensherredømme, og allerede innen sin sjette bursdag hadde hun lagt konkrete planer for hvordan hun en dag skulle herske over hele universet.

Da Kristin begynnte på skolen utmerket hun seg tidlig, og hun forbløffet lærerene sine da hun allerede i tredjeklasse presenterte sin 1400 - siders doktoravhandling; "Oligarkisk Kollektivisme - en Studie i Proletariatets Utvikling i Årene 1848 - 1954". Imidlertid var det enkelte kritiske røster, spesielt innenfor psykiatriske fagkretser, som var noe bekymret for hvordan Kristin i avhandlingen argumenterte for folkemord på middelklassen og tvangskastrering av alle guttebarn ved fødselen. Kritikken førte til at unge Kristin ble stadig mer desillusjonert med det tross alt gjennomsosialistiske norske samfunn og skolevesen, som ikke var på langt nær radikalt nok for henne. Dette toppet seg da hun i begynnelsen av niende klasse ikke lykkes i å overbevise elevrådet om å innføre gråe sekkestrieoveraller med hammer-og-sigd-armbind som obligatorisk skoleuniform. Vonbroten forlot Kristin deretter landet i all hast, og ryktene skal ha det til at hun deretter vandret kloden for å lære ved føttene til de største kommunistiske læremestrene i forrige århundre. Ifølge ubekreftede øyenvitneskildringer skal hun opp gjennom tenårene ha vært protegéen til både Mao Zedong, Pol Pot, Fidel Castro og Kim Jong Il.

Ytterligere detaljer om Kristins unge år forblir ukjente, inntil hun tidlig på 80-tallet igjen dukket opp i Norge i spissen for en velorganisert og dødelig effektiv gruppe av organisasjoner på ytterste venstre fløy, inkludert de fanatiske røde stormtroppene i Sosialistisk Ungdom, terroristcellene i Natur og Ungdom og selfølgelig legionene av blodrøde erkekommunister i moderpartiet SV. Ved slutten av tyveårene var dermed Kristins planer om å samle til seg all makt og all ondskap allerede godt i gang.

Livet utafor politikkenRediger

Noen kritiserte sveisen til Kristin Halvorsen under Rikes Røst en gang, noe som igjen gjorde at Otto Jespersen spanket(?) henne etter sendetid.

Etter denne hendinga tok ho seg til sin eiaste onkel i Skottland som det til slutt viste seg at ho ikkje ein gong var i ætt med. Før ho hadde oppdaga dette, rakk «onkelen» å gjeva henne inspirasjon til det som endte i boka «Hur jag skrällde lök baklängs när jag var i Skottland». Denne boka vart så populær at ho måtte koma med ein oppfylgjar. Denne vart kalla «Jeg bager mine bollepiger og marsipangrise på fem og halvfjærs grader» og nådde eit mykje breiare publikum. De mest kjende setninga frå boka vart «Jeg bollede med mine bollepiger atter en gang» og ho fekk knallgod kritikk for å vera djup, slik som Shakira. Den tredje boka vart «Ég kann mala fjandinn á veggurinn» og handla om danskane som tegna fanden profet Muhammad i avisa («Fanden på væggen» er teke frå Danmark på den danske wiki-en og dei er difor ansvarlege for setninga, i tilfelle ei hemnebombing skulle verta planlagt). Ho vart då hylla for at ho hadde freista å binde Norden saman.

Tida i SVRediger

Allereie frå dag éin var det noko rart med dama. Ho fann ikkje ro i sitt nye kontor og reiv og sleit i tapeten med berre henda til det ikkje var nok igjen. Ho fann ut at ho skulle taka ein malekost og gjera rommet meir SV-isk. Utfallet vart eit stort sjølvportrett med SV-logo og slagordet «Likhet for alle, uansett behov og drømmer – jeg driter'a vel både langt og tynt i om du vil bli rik og berømt!». Dei andre oppfatta fort at ho hadde noko unikt og ei veke seinare hadde ho vorti ny leiar i partiet. Dette skal vera i grunn for at Erna kom med utsagnet øvst på sida. Ein journalist spurde ho ei veke seinare om kva ho ville gjera for å få Noreg inn i EU – journalisten har ingen sett sia då.

FritidRediger

Sidan ho ikkje har noko anna å gjera enn å krangla med andre partileiarar når dei kjem med noko, har Kristin litt fritid. Då kan ho til dømes køyra Oslotrikken og -bussen medan ho skrellar lauk og gulrot. Rykti skal hava det til at ho vil byrja med potet au. Med eit utgangspunkt i målet ho ikkje når, eit miljøfritt miljø, tek ho òg bil frå 70-talet som lagar ein god del spennande gassar. Blant desse er arsenikk (frå sigarettar), hydrogencyanid (som kjend frå siste verdskrig og sigarettar), svovelsyre, blyoksid, kvitt fosfor (som kjend frå dei israelske åtaki på Gaza), neglelakkfjernar (òg kjend frå sigarettar) og hydrogensulfid (de veit ... det som kjem ut bak).

LenkerRediger