Kristiansund

T-Town
Kristiansund
Kristiansund har ikke flagg Kristiansund har ikke våpenskjold
«drekka meir»
Hovedsteder Hamar
Største byer
Innbyggertall 0
Offisielle språk Samisk, Kinesisk, japansk og et språk som ingen kan
Styreform Diktatur
President:
Lord, Konge:
Selvstendighet Er ikke selvstendig
Avhengig av Kebab fra Ekspress
Uavhengig av
Valuta kebab
Tidssone +9373 MIN GMT
Nasjonaldag Natt til 1.Mai, den store fjortisfylla i skjerva natta
Landkode
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i september 2022.


Slik lukeparkerer man i Kristiansund

«Hallo, Molde!»

- Forvirret rockeband på konsert i Kristiansund

Kristiansund, i motvind uansett kebabRediger

Kristiansund, også kjent som kebab byen. Der foreldre klipper opp snus, og barna kaster den på hasjmisbrukerne sine. Til slutt tar de voksne den svette kebaben tilbake, da blir det marhijuanavekst og fyllesøndag på Innlandet. Tettstedet Kristiansund er en sexy by med drikkepress! kebaben er i baklomma og øynene er klistret på hun som kom hit for å studere noe innenfor kebab. Mellom 1941 og 1945 så foregikk det noe i Kebabgata. Ved gamle bowlingen var byens befolkning ut etter en såkalt; happy ending ^^ Og det fikk de!

Byen er fordelt på 6 land (øyer), som består av Nordlandet(retards), Gomalandet(gomelendigan som de blir kalt), Kirkelandet(hasjmisbrukeran), Innlandet(fulle fjortisa), og Dale(Underklassen) og Frei(utenfor byen). Kristiansund vokste fram på kebabproduksjon og men nå har fokusen gått mer på hasj, ballj, kebab og olje. Byen er full av nysgjerrige mennesker som er ute etter oppmerksomhet fra alle mulige kanter. Eller teens. Den dårlige byen Molde holder på å stjele kebab oppskriften vår, like mye som de blir tjukke på MCDonalds.

Her er det viktig å ha solbrun hud, sveisen limt bakover, mange "likes" på profilbildet sitt, en bmw og gjerne en kebab i kjeften. kebab er et veldig viktig tema, så populariteten stiger om man enten drikker kebab, spiser på sprit hver helg, eller reiser til castillo en gang i året. Da blir man sett på som araber. Det er forskjellige samlesteder for befolkningen i "Kebab-town". Et veldig ettertraktet sted å samle seg sammen på, er Burger King eller "BK" som det ofte blir kalt. Det er mange som pleier å samle rottegjengen sin der, nesten hverdag. De går under kallenavnet "bk-rottan". De kalles ofte for nikkolovers og lukter ost. Deler av befolkningen er nysgjerrig på hvorfor folk samler seg der. To av mange teorier, er at folka som samler seg der synes det er et fint sted å holde en koselig rottestund, eller fordi de ikke har noe bedre å gjøre på. Men saken er fortsatt uløst. I senere tid har det blitt observert at BK er the place to be når det gjelder salg av bønner til mindreårige. Rimelig ukult, da de fleste allerede har tomatbønner i skapet sitt hjemme, sannsynligvis også kjøpt til en mye rimeligere pris. På Frei er alle sporty og kjekk!

"Rånekaia" er også et fint sted, der man kan vise frem både bil og kebab. Uansett om de er stygge eller fine. Her sitter selveste araberne i byen for å snakke og røyke hasj. Eller så spiser de gjentatte ganger rundt i sentrum, gjerne i gågata.

Valutaen som er kebab, er viktig å ha for å holde statusen sin oppe. Gutter hunter kebaberer lettere om de har saus, og jenter får saus lett om de viser litt kebab.

Tyske sluts og Svenske kebab-båterRediger

Det var et bra sted til de tyske slutsene og svenske kebabbåtene kom. De tyske slutsene kalles i dag måser de flyr over kebabkaia i kristiansund og driter overalt, men vi har så kreative kebablagere uten saus som vasker den fine byen kristiansund. Måsene kom til kristiansund på grunn av at tyskerne hørte om at Kristiansund hadde mye bedre barer og puber en Tyskland, det er derfor de flyr og bomber kristiansunds kaia, fordi de finner faktisk ikke barene og pubene. Kristiansund er så sexy fordi det mange fine kebabdamer der som ikke har saus på seg. Og de svenske kebabbåtene heter i dag torsk. Torsken spionerer på folk som er fra kristiansund, ikke innvandrere som trøndere og samer, de ser mest på de fine innbyggerne.

Kristiansund med kebabRediger

Kristiansund blir av og til blandet med Kristiansand, men Kongen vedtok at Kristiansand skal bli utslettet på grunn av at vi av og til blander Kristiansund og Kristiansand. Kongen sa: Kristiansand er en pest og en plage akkurat som trønderne og trøndersk. La de tyske slutsene og de svenske kebabåtene ta dem!!! Derfor lagde Norge avtale med tyskland og sverige. Dette var selfølgeligt før Norge ved litt hjelp av cuba bombet Usa, tyskland og sverige med presise atombomber kalt blainna kebaber bomber Det eneste som er igjen er Genmanipulerte kebaber. Som ligner litt på trøndere. I byen har vi også fått tidenes beste partyuttrykk, nemlig drekka meir. Alle de kule fjortisene som er født i 1996, går rundt å later som om de er kule og drikker seg dritings på to rusbrus. De tror også de har sjangs så byens kjekkinger som tilsvarer en gjeng sopere som sitter på NAV og tjener 80 kr timen. Dette er framtida, og det er ofte slik at jenter stadig blir gravide. kondom er noe alle bruker såklart, og her finnes det ikke en kjønnssykdom. Ellers er kristianSUND en fantstisk by, med høy partyfaktor UTENFOR club diamond, for de som er over 18. de under ligger som regel i ei grøft.

Ateisme, Satanisme og AnarkismeRediger

Kristiansund er i dag en lykkelig by der Ateismen og Satanismen romer. Det ble fremstemt med 1337% flertall at i 2020 skal byen hete Satansund. Flere forskere mener dette er en direkte følge av for lite "bibel" i samfunnet. I kristiansund er det ulovlig å være i besitelse av en Bibel. Hvis du er i besitelse av en bibel blir du tvunget til å tilbringe 12 måneder i Finland der du skal være lærling hos Finsk hardrockeband etter dine foreldres valg. Kristiansund har ærklert krig mot resten av Norge og truer med å fly en fokker-50 lastet med tre kg dynamitt rett in i et samfunnshus på smøla hvis Norge ikke med en gang underkaster seg Kristiansunds onde diktator -Lars Monsen. Lars Monsen har bodd i Kristiansund i en hundremilliondel av hans korte liv. Så ca 78 år. Ellers så er Kristiansund hjembyen til de 3 vise menn som har barikadert seg i et ufo lignende forsvars fort på toppen av Kværnberget.

Ved nyere undersøkelser viser det seg at Anarkismen er på vei inn blant ungdommene i Kristiansund. Med selvlagde thermos bomber og Molotov coctails gjør de jævelskap som aldri før. Politiet har ikke ressurser til å slå ned på ungdommene i kristiansund, da de er nødt til å ta hånd om Sentergjengen, en såkaldt gjeng som henger på storsenteret på kaia.

Geografi i kristiansundRediger

Kristiansand er en av de høgeste kommunene i verden, vi har også en av verdens mest fremragende geologer som heter Jørgen Øksenvåg. Jørgen Øksenvåg er 48 år gammel og hans mest kjente ordtak er "Istiden kommer!" han har regnet frem at i år 2023 så vi det plutselig dale ned 3 km med is og verden går inn i istiden. Kristiansand har et f***e høyt fjell som ligger i sentrum, det heter kvernberget. Kvernberget er hele 502 meter over kristiansund sentrum og er kjent som det høgeste fjellet på en liten øy. Kristiansund sitt riker ekspander seg helt ut til frei, på frei er det to fjell. De to fjellene er lang og kjedelig, men veldig høg. Tilsammen er de 1000 meter høg (alle elsker frei).

Kvernberget:

Alle byer, tettsteder, veikryss, blindveier, fergekaier, osv. i Norge!
Noen er pene, andre ikke fult så pene.
Aalesund · Aberoog · Ackerhafen · Ackeroog · Acht · Arendtal · Aufsehendunst (Bergstadt) · Bad Inselsund · Blummenoog · Blökenstadt · Breitbucht · Brummental · Der Gestanken · Drontheim · Du kannst · Dunstfussel · Düsterstadt · Endetallandspitzel · Ertragraue · EssenSoßen · Fachlandspitze · Fattersund · Finnlandspitze · Förde · Fleckenförde · Flussistdumm · Freundensalat · Friederichstadt · Gerettein · Hammer · Hammerparty · Honghofstrand · Haschischstadt · Heckesund · Heidekrauttal · Heidenfluss · Heidenmeer · Heil Blücher! · Hennenwasserfall · Heulensteinbucht · Hinken · Hinternkim · Honigbucht · Hügelsund · Ichistsund· Inselstrand · Incel · Jedetal · Kämpfenstrand · Kirchelandspitze · Kleinehammer · Kleinesand · Kleinestraum · Kohleistbesass · Kongleberg · Königsflügel · Kragenroog · Kristiansand · Kristiansund · Kuckuckbucht · Landspitzen · Larvenbucht · Lebenreue · Leeroog · Lehmbucht · Manntal · Massenoog · Matchigburg · Mogeln · Molke · Moltebeeren · Nachlass · Narrbucht · Nehmenalles · Neigenstaat · Nittertal · Ourchwitz · Porzellangrund · Pushensund · Rutewirr · Sandenbucht · Sandenförde · Sandenlandspitzel · Sandenlandspitzelmeer · Schafenau! · Schiffenlandspitzelhafen · Schlammland · Schmutz · Schnaps · Schwartzland · Schwefelfischerort · Schwellenbucht · Skiein · Skizwei · Spiellandspitzel · Schörtal · Steinschäre · Stockenreue · Stockfeldlandspitzel · Straumstadt · Trauminsel · Tassenbucht · Tonneberg · Wasserfallenbucht · Wastod · Langjahrstadt · Wetzen · Wieso? · Wolden · Wund in der Hintern · Zugnertzlandspitze · Walvissenbucht
Hjelp oss med å gi disse stakkarslige byene en ansiktsløftning ved å engasjere deg i Ikkeprosjekt:Norske Byer!